שלום, אשמח אם תעזרו לי בנושא מסוים. אני מרגישה חסרת עונים בעניין, חצי שנה המחשב בשירות של אסוס ואני לא רואה את האופק. קניתי את המחשב בחול בסוף יוני עם אחריות לשנה לטובת הלימודים. המחשב התקלקל אחרי חודשיים בלבד, המסך התחיל לזפזפ ו המחשב עצמו הביא לי זרמים חשמליים. התקשרתי למוקד והם לקחו את המחשב והבטיחו להחזירו אחרי מקסימום שבועיים. זהו למעשה תחילת מסע היסורים . המוקד שיקר לי במהלך מספר חודשים, פעמים הלוח אמר לא תקין, פעמים האר דיסק לא תקין, פעם המחשב תקין, המעבדה ניסתה להשיג אותך המון פעמים ולא ענית ( לא קרה..) יום אחכ, שוב לא תקין. אחרי כמה חודשים והבטחות מרובות על כך שבטוח אני אקבל אותו לפני תחילת הלימודים קיבלתי מייל שאומר, לא נוכל לתקן לך את המחשב, הינה זוג מחשבים חלופי שתוכלי לאשר ונספק לך במקום. שני המחשבים נופלים במפרטם מהמחשב שהיה לי אז כמובן סירבתי, לאחר מעל שבוע קיבלתי מייל ' לאחר בדיקה מקיפה אלו הדגמים שהץנציע לך ' אותם דגמים כמקודם. אחכ המוקד אמר לי לחפש דגמים בזאפ מתאימים ולשלוח במייל. קיבלתי תשובה של 'תבחרי מהדגמים ששלחנו, אל תציעי חדשים ' אחכ הציעו לי החזר כספי כמו שקניתי בחול , כשבארץ המחשב עולה יותר אז ביקשתי את הערך הכי זול שאפשר להשיגו בארץ ( וזה כמובן אחרי 4 חודשים בלי מחשב!) הם סירבו( כמובן שכל מייל לוקח כמה ימים ולעיתים מעל שבוע כי הם האחראי להחלפות לא נדבר עם לקוחות, רק במקרים שהוא מתקשר והם נדירות) . אחכ הגיע לי הצעה של מחשב שסוף סוף משתווה למחשב הקודם שהיה לי ( ו להיות הוגנת אפילו עוקף במקצת) אז כמובן שאישרתי. היום, לאחר כמעט שבועיים מההצעה קיבלתי מייל לשיחה שאומרת שאין את המחשב במלאי ובמקום נציע לך מחשב אחר, שלא הצענו לך . כמובן שבמייל היה את אותו מחשב שסירבתי פעמיים. בבקשה מכם, אני מרגישה ככ חסרת אונים בנושא.אני צריכה את המחשב ללימודי ואני מרגישה שהם פשוט לקחו לי מחשב חדש ב מעל 5000 שח ולא החזירו. אני לא רואה את האופק בנושא. אשמח לעזרה. תודה
שלום,
קראתי את הדברים.
את מוזמנת ליצור עימי קשר לצורך פגישת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר