שלום, לפני כשבועיים רכשתי מכונת כביסה, שאלתי את המוכר האם מפנים את הישנה וענו לי בחיוב.
כאשר התקשרו המובילים(כשבוע לאחר מכן), שאלתי גם אותם אם הם מפנים, אמרו לי כן, אבל אמרו שזה בתוספת תשלום, למרות שלפי החוק לפינוי פסולת אלקטרונית הם מחוייבים לפנות ללא תשלום, הבהרתי למובילים שזה החוק, לאחר מכן, התחילו לצעוק עלי(בקול מאיים), לדרוש ממני את הכסף ואם לא אשלם לא יפנו, אמרתי להם שאני מוכן להראות להם את החוק אם ירצו, הם ענו לי שלא, וזה לא פעם ראשונה שהם עושים זאת.
יום למחרת התקשרתי לחברה והסברתי להם את כל מה שהיה, אמרו לי לאחר כמה שעות שמזכים אותי ב100 ש"ח אך לא אמרו מתי ואיך, התקשרתי לאחר כשבוע עוד פעם, אמרו לי שהיום יביאו לי את הכסף המובילים עצמם, אך אף אחד לא יצר איתי קשר לתאם את זה.
השאלה היא מה עלי לעשות הלאה? האם לפנות לבית משפט לתביעות קטנות? האם לגשת לעורך דין ולהתייעץ איתו? או להמשיך לדבר עם החברה?
יש לי הקלטות של כל השיחות עם הנציגים של א.ל.מ, הקלטת השיחה והצעקות עם המובילים(ברוסית), חתימה שלהם על טופס ההובלה שגבו ממני פינוי, ועדה שהייתה איתי בדירה באותו זמן,
תודה מראש על הייעוץ
שלום ארקדי,
אתה יכול לפעול בכל אחד מהדרכים שציינת. לפנות אל החברה בעניין, לפנות לעו"ד שיטפל בעניינך או להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
כמו כן אתה יכול לפנות למועצה לצרכנות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר