שלום רב,
הזמנתי טיסה לארצות הברית דרך סוכנות נסיעות מסוימת, דרך אתר האינטרנט. בחרתי תאריכים מסוימים (מיום כך וכך עד יום X, יום הנחיתה בארץ), סך הכל 9 ימים. הונפקו לי כרטיסי טיסה + הזמנה שבהם מצויניים תאריכי ההמראה והנחיתה בישראל.
כשהייתי בארצות הברית, יומיים לפני הטיסה הביתה, שמתי לב למשהו מוזר בשעות/ימי הטיסה, שהרי ההמראה מהארצות הברית והנחיתה בישראל יהיו באותו היום, כך שלכאורה לא יכול להיות שיום הנחיתה בישראל יהיה ביום X, אלא ביום שלאחריו, כלומר הנחיתה בישראל תהיה באיחור של יממה.
מהרתי לברר את העניין ואכן הסתבר שאנחת בארץ רק ביום X+1.
נגרם לי נזק מכל הסיפור הנ"ל (לא אלאה בפרטים מיותרים), של הפסד עבודה + עגמת נפש (אני נשוי עם ילדים).
השאלה האם יש לי עילת תביעה בשל מסירת מידע לא נכון ורשלני?
בוקר טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל החברה ולתאר את השתלשלות העניינים ואת הנזק שנגרם לך כתוצאה מכך. דרוש פיצוי. אם נגרם לך נזק בפועל הצג אסמכתאות מתאימות ודרוש החזר.
במידה והחברה לא תענה לדרישתך ממליצה לשקול פניה להליך משפטי למיצוי זכויותיך שניכר כי נפגעו לאור האמור.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר