שלום רב. תבעתי בתביעה קטנה את חברת סלקום. עורכת דין שמייצגת אותם התקשרה אליי וביקשה ממני בכדי להגיע לפשרה את העדויות שיש לי. הראיות. את ההקלטות של השיחות. בדבריה: אני רוצה לשמוע אותך אומר להם בשיחה מוקלטת שיפסיקו להתקשר אליך.
האם כדאי לשלוח לה את ההקלטה או שמנסה להפילני בפח? היא רצתה גם צילומי מסך של המספרים שמהם הטרידה אותי חברת סלקום בהצעות שונות מזה שנתיים, אך העיקר שרוצהשאשלח זה זה השיחות. מה דעתכם?
שלום,
באם הגשת כתב תביעה לכתב התביעה היית צריך לצרף את כל ראיותיך כדי שהנתבעת בצד השני תוכל לכתוב כתב הגנה כראוי.
אם לא צירפת ראיות לכתב התביעה, איך אתה מצפה שהצד השני יגיב ואיך השופט ידע כיצד לשפוט ?
אם צירפת את כל ראיותיך לכתב התביעה, עליך להוגיע לעורכת הדין שהגשת כתב תביעה והיא מתבקשת להגיש כתב הגנה והכל יתברר בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
והקלטות מן הסתם אי אפשר לצרף. מה לדעתך עליי לעשות? להגיד לעוה"ד שלהם שניפגש בביהמ"ש ושם אשמיע את ההקלטות (את צילומי המסך אין לי בעיה לשלוח לה, כאמור. גם ככה רציתי מלכתחילה לצרפם לכתב התביעה) או לשלוח לה את ההקלטות שיש לי ובכך "לחשוף את הקלפים" ?תודה.
שלום,
עליך לצרף את כל החומרים והמידע הרלוונטי להוכחת טענותיך לכתב תביעתך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר