שלום, השתתפתי בטרנד החדש שיש בפייסבוק, שצריך להשיג כמות לייקים מסוימת על מנת לקבל פריט כלשהו, אני פניתי לאחד מחברות האופניים, ביקשתי אופניים חשמליים והם אמרו שאין בעיה.
השגתי את כל הלייקים שהייתי אמור, הכל כולל הכל, שבאתי לבקש מהם הם החליטו "שהפעילות נגמרת", למרות שהם הודיעו לי במפורש שיש לי עד יום א' (סיימתי עם האתגר ביום ו')
ניסתי לפנות אלייהם, והם לא התייחסו ולא אכפת להם, איימתי עלייהם שאני יפנה לבית המשפט, והם אמרו לי שחברים שלי קיללו אותי ואיימו עלייהם! (למרות שאין לי שום קשר ואין לי מושג על מה הם מדברים) הם אמרו שהם יתבעו אותי, כנראה מנסים לעבוד עליי בגלל שאני ילד בן 17, הם חושבים שהם יוכלו לאיים עליי, הם הבטיחו לי אופניים חשמליים ב5אלף, לא ציינו בכפוף לתקנון או משהו בסגנון, לא הציבו לי תנאים מסויימם, ומה שהכי הפתיע אותי, שהם מחליטים להביא לי קסדה בתור מחווה טובה, מה דעתכם לעשות?
שלום,
אתה רשאי להגיש תביעה כנגד החברה בעניינך. באם אתה קטין יהיה עליך לעשות זאת באמצעות ההורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר