שלום
אני ואשתי עשינו מנוי למכון כושר בתקופת פרה-סייל, כלומר לפני שהמכון נפתח. במעמד זה נאמר לנו שתקופת המנוי מתחילה מרגע קבלת הצ'יפ ביום הראשון של האימון.
לצערי, גם לי וגם לאשתי לא הזדמן להגיע למכון אפילו פעם אחת ומאחר וחשבנו שנרצה להתאמן לא טרחנו לבטל את המנוי בתקווה שנצליח להגיע בשלב מסויים. לאחר כחצי שנה שהתברר לי שאשתי לא תוכל להתאמן וכי לי ישנה אפשרות להתחיל להתאמן.
התקשרתי למכון ורציתי לבדוק מה ניתן לעשות עם הזמן שעבר עד כה.
לטענת המכון, נושא קבלת הצ'יפ היה רלוונטי לחודש הראשון של פתיחת המלון וכי כל הכסף ששולם עד כה נחשב כשולם על שירות שמבחינתם ניתן מאחר שאנחנו לא הודענו על ביטול.
כלומר, מעבר לדמי הרישום ההתחלתיים, שכמובן סביר ומגיע, המכון קיבל גם ממני וגם מאשתי חצי שנה של תשלום על שירות שלא ניתן (או נדרש) ולא מוכן להתפשר בעניין חודשים אלו.
קיבלנו הצעת פשרה של שלושה חודשים נוספים במחיר הפרה-מכירה לאחר סיום השנה, כלומר הנחה של כ-180 ש"ח במידה ונחליט להמשיך את המנוי בתשלום כמובן.
אני מבין שאני ואשתי טעינו שלא ביטלנו את המנוי מיד כשהבנו שלא נגיע למכון, אך האם העובדה שלא השתמשנו במנוי אפילו פעם יחידה מקנה לנו איזושהי זכות מסויימת על התשלום שניתן?
תודה מראש.
שלום,
כפי שאתה מבין, הייתם צריכים לבטל את המנוי ולא למשוך אותו עד היום.
צר לי אך אין לכם זכות לבטל רטרואקטיבית את כל החצי שנה האחרונה גם אם לא הגעתם לאימונים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר