רכשתי 4 כרטיסי טיסה לוורונה עם עצירת ביניים ברומא. במהלך שיחת הרכישה הבטיחה לי נציגת המכירות שוב ושוב כי הנחיתה וההמראה הינם מאותו טרמינל. עם ביצוע התשלום וקבלת כטיס טיסה לידי נדהמתי לגלות כי עלינו לעבור במהלך שעה אחת גם הגירה ומטרמינל 3 לטרמינל 1.
כעת על מנת שאוכל לבצע את ביטול הכרטיסים (בתוך 14 ימי הביטול על פי חוק הגנת הצרכן) מאיימים איזי גו לחייב אותי ב 100 ש"ח לאדם עבור הביטול. האם מותר להם לעשות זאת?
הם גם אומרים שהשיחות מוקלטות, ואני שמחה על כך משום ששאלתי יותר מפעם אחת אם הנחיתה וההמראה הם מאותו טרמינל והנציגה הבטיחה לי שכן.
אנא עצתכם
שלום,
בביטול עסקה רגיל (בהתאם לחוק) החוק קובע דמי ביטול בסך של 100 ש"ח.
המקרה שלכם הוא אחר כיוון שמדובר כאן בהטעייה של החברה כלפיכם ולכן ברור שאינכם צריכים לשלם דמי ביטול על טעות של החברה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהמשך לשאלתי מהבוקר, הם טוענים שבהקלטות של השיחות לא ביטאתי במפורש את המילה טרמינל - האם זה רלוונטי לעובדה ששאלתי את הנציגה שוב ושוב אם עצירת הביניים לשעה ומעבר בין טיסה לטיסה היא ריאלית והיא ענתה שכן ביודעה כי מעבר מטרמינל לטרמינל וכן ברשות ההגירה אורכים הרבה יותר משעה? האם לא חלה על איזיגו כסוכן חובת מקצועיות ומתן פרטים מלאים?
יתר על כן, הנציגה ניסתה להוליך אותי שולל באומרה כי אינני קוראת נכון את כרטיס הטיסה ששלחה וכי אינני מבינה מה כתוב בו - האם אין בכך משום הטעיה מכוונת?
שלום,
אין מקומי או בתפקידי להיות שופט או בורר בעניין זה. עליך לברר את הדברים בבית המשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר