שלום!
לפני כ 3 שנים ביצעתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים באחד המרפאות הגדולות(אני לא רוצה להזכיר שם).
העלות הייתה גבוהה 12,000 ש"ח
כי לא רציתי להתפשר על העיניים שלי.
הובטח לי וכתוב גם בחוזה-שבעתיד,אם המספר בעיניים יעלה בחזרה אוכל לקבל ניתוח תיקון חינם ללא עלות.
כיום המספר עלה לי ורציתי לקבוע בדיקת ראייה-אך המרפאה הודיעה לי שאצטרך לשלם 80 ש"ח על הבדיקה-כי זה נוהל חדש שלהם.
יש לציין שלפני שנה כבר הייתי בביקורת וכמובן שלא שילמתי ,ובתקופת הניתוח ביצעתי עוד הרבה בדיקות כנדרש.
ככשאלתי אז את הרופא שניתח אותי,שהוא גם מנהל את המרפאה הוא אמר לי שהבדיקות ללא עלות לכל החיים,אך אנשים בדרך כלל מפסיקים לבוא אחרי כמה שנים.
השאלה שלי זה האם אפשר להוסיף פתאום סעיף כזהתשל תוספת תשתלום אפילו שהדבר לא היה ככה בעת חתימת החוזה?
כשאמרתי למזכירה שזה לא היה ככה,היא אמרה נכוןתאבל גם לא כתוב בחוזה שאסור לנו להוסיף את זה.
דבר נוסף-כתוב בחוזה שניתוח התיקון יבוצע ללא תשלום-כנגזרת מזה נראה לי ברור שהבדיקות גם הם ימשיכו להיות ללא עלות לכל החיים.ניתן באמת להוסיף שינוי כזה?
תודה רבה
שלום,
יש בינך לבין החברה הסכם ולכן על 2 הצדדים לעמוד בתנאיי ההסכם שנקבעו ביניכם מהתחלה.
בהתאם לכך החברה צריכה לספק לך בדיקות וניתוחים בהתאם למה שחתמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר