שלום רב,
בתאריך ה 11.11.15 רכשתי דרך אתר ציינה ביי ספה אשר המפרט באתר מפורט לפרטי פרטים.
באתר התחייבו לאבפקה תול 45 ימי עסקים שהם בערך 60 ימים רגילים.
כעבור כ- 90 ימים רגילים ולאחר אינספור שיחות עם נציגים ומנהלים בעקבות העיכוב שנוצר קיבלתי את הספה, מבחינת פיצוי אל האיחור הבטיחו שיחזרו עם תשובה ולא חזרו.
כמו כן כשקיבלתי את הספה חשכו עיניי המפרט לחוד והמציאות לחוד. קיבלתי זיוף ברמה ירודה של הספה שהם מפרסמים.
כשפניתי לאותה מנהלת שטיפלה בי היא אמרה שזה טעות בייצור וישלחו לי ספה אחרת בעצם את הספה שהזמנתי, כעבור כשבועיים אכן הגיע ספה אך הספה הינה אותו הזיוף בדיוק ולכן סירבתי להחלפה וישר שלחתי הודעה למנהלת שדיברה איתי על כך שאני מעוניין לבטל את כל העסקה.
לאחר שלא ענתה לי ממספר ימים ואף לא הייתה זמינה כשהתקשרתי פנינו אשתי ואני לצט הפייסבוק של החברה שם התחילה חווית שירות זוועתית אשר גרמו להעצמת האכזבה מן החברה בכלל והמוצר בפרט.
לבסוף חזרה אלינו מנהלת אחרת והובטח לנו זיכוי כספי מלא ולקיחת הזיוף.
לאחר 3 חודשי המתנה וישיבה על כסאות בסלון ולאחר עוד חודש עם ספה אשר אינה הספה ששבתה את ליבי ואשר שילמתי עליה ממיטב כספי אני נשאר שוב פעם עם הכסאות.
חשוב לציין שאת הספה שהם מפרסמים אנו רוצים אבל באותה איכות של הפרסום.
המנהל שטענה שהספק הוא זה שאשם בכל הבלאגן ואכן הספה המפורסמת באתר היא הספה שהם מספקים אך בעקבות תירוצים מפה ועד סין ובחזרה הספק שלח משהו שלא הזמנו.
המנהלת אף הציע שנחכה עוד חודשיים כדי שהם יזמינו ספה חדשה לפי המפרט המפורט ואז כשיגיע הם יתנו לנו לראות אותה ולהחליט האם לשלם שוב (לאחר ההחזר הכספי ולקיחת הספה) או לוותר על הכל.
כאשר סירבנו שכן לא נחכה עוד חודשיים על כסאות פלסטיק כדי להתאכזב שוב הציעו שנשמור בינתיים את הספה המזוייפת נקבל החזר כספי מלא ונחליט לפי שיקולנו הפרטיים האם לקנות רת הספה יציגו לנו וכל זאת מבלי לפגוע או לגרוע מזכויותנו כצרכנים.
אשתי ואני סבלנו כל החודשים האלו משירות גרוע(עד קבלת שיחה עם מנהל), איחור באספקה וקבלת מוצר באיכות ירודה ממה שהובטח.
אשמח לדעת מבחינה משפטית מה אוכל לעשות והאם זה שהסכמתי לקבל את ההצעה הנ"ל פוגע בתביעה באם אגיש אותה שכן הזיקה לספה הספציפית מהאתר היא גדולה והיא היחידה שבאמת שבתה את ליבנו ממגוון ספות שראינו בסמוך ליום הרכישה
בתודה מראש חן רוזנשטין
שלום,
מבחינה משפטית אתה רשאי לבטל את העיסקה, לקבל את כל כספך בחזרה וכמובן פיצויים כספיים בגין כל העוולות שנגרמו לכם.
כמובן שבמידה והסכמת להצעה של החברה, אינך יכול להגיש תביעה כיוון שזה למעשה הפיצוי שהוצע על ידי החברה כדי שלא תתבעו אותה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר