שלום רב,
אני עבדתי בבזק בינלאומי במשך כמה חודשים ועשו לי מחיר מבצע לעובד של 14.9 שח. עבדתי עד חודש ינואר 2012.
ברוב הזמן החשבון היה מעודכן על הכרטיס אשראי שלי ולאחר מכן שילמתי את החשבוניות בדואר. בחודש מאי 2014 שידרתי ל100 מגה והנציג אמר לי שאני ממשיך בעלות החבילה הקודמת.
בזמן שעבדתי שם עשיתי לבת דודה שלי מנוי לשיחות לחו"ל תחת הכרטיס אשראי שלה.
בדצמבר 2015 בת דודה שלי פנתה לבזק בינלאומי כי היא ראתה חיובים בכרטיס והתברר לה מנציג שירות שלהם שהיא משלמת על האינטרנט שלי והסכומים גדולים. אחרי ברור והאזנה לשיחות מסתבר שכשלא היה להם את הכרטיס שלי שפג תוקף הם קישרו את החשבון אינטרנט שלי לכרטיס אשראי שלה ללא אישורה או אישורי ובנוסף חודש אחרי ששידרגתי את החבילה המחיר השתנה מ14.9 ל59.9 ללא ידיעתי מפני שלטענתם אני לא עובד חברה. כמובן שאני לא טענתי במעמד השידרוג שאני עובד חברה ואני חשבתי שממשיכים לי באותו מחיר כחלק ממבצע או משהו כזה. לא נאמר לי שהמחיר קופץ לסכום כזה.
מבחינתם הם לא מוכנים לפצות על החודשים שירדו מהכרטיס שלה בעלות 59.9 כי הם טוענים שגם ככה נהנתי ממחיר מוזל מהרגע שסיימתי לעבוד עד ששידרגתי את המנוי אז זה מתקזז.
הייתי מעוניין לדעת האם ניתן לתבוע על זה שלא אמרו לי שהמחיר קופץ ועל זה שהשתמשו בכרטיס אשראי של בת דודה שלי עבור החשבון שלי ללא ידיעתה או הסכמתה.
תודה רבה.
שלום,
התשובה לשאלתך היא כן. באם גבו ממך סכומים גבוהים מבלי שעדכנו אותך בעניין כמו גם השתמשו ללא רשות בכרטיס אשראי אחר קמה לך הזכות לתבוע את החברה בגין התנהלותם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר