שלום רב,
הוצאתי את בני מגן אשר הציג לי מצג שוא שמותקנות בו מצלמות אינטרנט (אשר לא עבדו) ושבחוזה כתוב כי ילד חולה לא יכנס לגן ללא אישור רופא והדבר לא היה בפועל כך שבני הקטן חלה כל פעם אחרי יומיים בגן ושהה בגן כשבוע ימים במשך כל חודש. לא עמדו במספר הילדים הרשומים בגן ולא סידרו את נושא הבטיחות כמובטח.
היו עוד מצגות שוא... וכשהחלטתי להוציא את הילד מהגן התבקשתי לשלם קנס של תשלום חודשי שמוסכם בחוזה. שאלתי היא: האם אוכל לטעון הפרת חוזה מצד הגן בהצגת כל טיעוניי או שעלי לשלם לגן את הקנס?
תודה רבה,
שירי
בוקר טוב,
תשובתי מסויגת מאחר ואין בפניי את ההסכם בניכם.
אם באמת כפי שהינך מתארת הינך מרגישה שהטעו אותך בעת ההרשמה ואלמלא המצג שהציגו בפניך לא היית רושמת את ילדך לגן זה, ניתן לפנות בכתב אל מנהלת הגן ולתאר בפניה את השתלשלות העניינים, את הפערים שהתגלעו בין המצג בתחילה לבין העניינים בפועל ועל רצונך להבטל את הרישום לאור ההטעיה במעמד החתימה.
דרשי קבלת מלוא השקים ששולמו מראש ואת הפסקת התשלום מבלי לשלם דמי ביטול.
מנסיוני, תנהלי מול מנהלת הגן מו"מ בדבר גובה דמי הביטול.
באם לא תצלח דרכך והיא תתעקש ניתן לשקול פניה לערכאות שיפוטיות בבקשה לקבל את כספך חזרה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
תודה עידית,
כבר שוחחתי עם מנהלת הגן והבהרתי בפניה את המצב. כמובן שהיא מצאה תרוצים והסברים לכל טענה שהעלתי.
היא הסכימה לבוא לקראתי כך שאשלם מחצית מדמי הביטול.
אציין שביטלתי את השקים שברשותה (פעולה שאני יודעת שאינה חוקית)
האם לשלם לה 1000 ש"ח (מחצית דמי הביטול) או שיש לי סיכוי לנצח במשפט במידה והיא תתבע אותי על כל דמי הביטול ועל ביטול השקים?
עוד אציין שקיימות, כמובן, עוד אמהות מאוכזבות שנתקלו באותן בעיות ויכולות להעיד לטובתי.
המון תודה,
שירי
הי שירי,
לצערי אאלץ ליתן לך תשובה שלא ממש תכריע את הכף עבורך וההחלטה בסופו של יום תשאר בידיך.
בהנחה שאכן טענותיך בדבר ההטעיה ומצג השווא שהוצג בפניך אכן אמיתיים ועומדים באמות מידה של אדם סביר (מבלי חלילה לפגוע בך...) וטענותיך מוצדקות ומהוות שיקול שבלעדיו אין לביטול ייתכן ששווה לפנות לערכאות שיפוטיות שיכריעו בסוגיה.
יחד עם זאת יש לזכור שייתכן שבירור העניין יהא ממושך, כרוך בהוצאות כספיות נוספות (ייעוץ, זמן עבודה וכד') ותשלום 1,000 ש"ח בתמורה לסיום העניין כאן ועכשיו שווה זאת.
יש כאן עניין של ניהול סיכוי מול סיכון.
הבחירה בידיך.
מכל הלב, בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר