שלום אני הגשתי תביעה (תביעה קטנה) כנגד חברה אשר התנערה מאחריות של מוצר פגום.
הפסק דין נפסק לטובתי, כמובן שהחברה כלל לא טרחה ליישם את פסק הדין ולכן לאחר מס' חודשים נאלצתי לפנות להוצאה לפועל.
היות ואני אזרח והם חברה שמיוצגת ע"י עורך דין כלל לא התבקשתי להגיב בהחלטות רשם ומשום מה כאשר הגעתי ללשכת ההוצל"פ להוציא את כל החומר שלא קיבלתי הופתעתי לגלות שממש הכל התנהל מול צד אחד הרשמת מול החברה בלבד כאילו אני לא צד.
ומה עוד משום מה אני הפכתי להיות חייב מפני שהרשמת הפכה על דעת עצמה את הפסק דין בכל מני תוספות ובקשות שכלל לא מופיע בפסק דין הגשתי הבהרה מדוע היא משנה את הפסק דין שהוא ברור כל כך
היא אינה התייחסה ודחתה את בקשתי.
האם רשם יכול לשנות פסק דין של שופט, או במקביל גם להוסיף סעיפים שכלל לא מופעים בפסק דין.
תודה
שלום,
אני מודה שכל מה שאתה מתאר נשמע לא הגיוני ולכן אני מציע לך לתת לעו"ד לבחון את הדברים, בטח כאשר בצד השני היה עו"ד שאולי גרם לכל המערכת להתבלבל.
רשם הוצאה לפועל לא יכול לבטל ובטח שלא להפוך פסק דין של בית משפט לתביעות קטנות.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר