לפני כחודשיים/שלוש יצרו איתי קשר מחברת סלולר שלי שגם ההורים שלי מנויים בא. המוקדנית אמרה לי שאמא שלי משלמת יותר מדי על נמוי והיא רוצה להוזיל לה את החבילה ובתוך המחיר של החבילה הנ"ל ישנה מתנה "סטרימר". אחרי כיומיים הביאו להורים שלי את הסטרימר.
לאחר כחודשיים יצרו איתי קשר מחברת הסלולר הנ"ל ואמרו לי שאני לא שילמתי על הסטרימר ואם אני לא אשלם עכשיו הם יורידו לי את כל סכום הסטרימר - 1500 ש"ח, כשביקשתי לדבר עם מנהל ממונה על המוקדנית הנ"ל היא מסרה שאין מנהל כרגע ושהיא תפתח פנייה שיחזרו אלי תוך 24 ש', מיותר לציין שאף אחד לא חזר אלי.
אחרי יומיים יצרו איתי קשר שוב, הסברתי למוקדנית החדשה שביקשתי אתמול לדבר עם מנהל ושהיא כרגע לא יכולה לעזור לי, המוקדנית מסרה שלא רשום ולא קיימת בקשה לדבר עם מנהל ושהמחלקה שלהם בכלל לא קשורה לזה ושאני צריכה לדבר עם שירות לקוחות ולא עם הגבייה,
כשהתקשרתי לשירות הלקוחות לאף אחד לא היה מושג על מה אני מדברת ועל איזה סטרימר, לאחר בירור ארוך עם מספר מחלקות בחברה השירות הבין על מה אני מדברת והסביר לי שהמחיר של הסטרימר כלול בחבילה 65 ש"ח חבילת סלולר + סטרימר אך זה חיוב שונה ממחלקות שונות, העביר אותי למוקדנית שהסבירה לי שאין להם פרטים של אמצעי תשלום ובגלל זה הייתה בעיה, אחרי שמסרתי לה את פרטי האשראי סיימנו את השיחה. יום למחרת חזרו אלי שוב הפעם המוקדנית אמרה שאני עוד פעם צריכה להסדיר את התשלום (תשלומים). כשלא הבנתי במה בדובר היא הסבירה שהיו אמורים לרדת מספר חיובים ( חודשיים /שלוש מזמן קבלת הסטרימר עד עכשיו שאף אחד לא חוייב כי לא היה להם את אמצעי התשלום), כששאלתי אותה למה הם ניזכרו רק אחרי שלושה חודשים שאין להם אמצעי תשלום ולמה אמא שלי צריכה לשלם עכשיו יותר מגלל שהם לא שמו לב שאין להם אמצעי תשלום לא הייתה לה תשובה, היא אמרה שהיא תבדוק את זה.
מספר נקודות.
א. לא ביקשו אישור או דיברו עם אמא שלי באף אחד מהשיחות - לא באישור העיסקה ולא באישור כרטיס האשראי.
ב. כשהציעו לי את העיסקה לא הסבירו לי שאני צריכה לשלם על הסטרימר בניפרד - זה כולל מחלקה אחרת בחברה ושמחיר הסטרימר בניפרד הוא 1500 ש"ח - אם היו מציינית את זה בפניי בזמן ביצועה העיסקה לא הייתי מאשרת את העיסקה לעולם כי אני יודעת שהמוצר הנ"ל עולה יותר זול.
ג. איימו עליי שאם אני לא אסדיר עכשיו את התשלום כל הסכום הכולל ירד מהחשבון של אמא שלי (אישה פנסיונרית).
האם ישנה עילה לתביעה?
ואם כן מה אני צריכה לעשות?
לעזרתכם אודה.
יום טוב.
בנוסף אף אחד מאיתנו לא קיבל שום חשבונית - לא בדואר ולא בדואר אלקטרוני על העיסקה הנ"ל ןלא לגבי שום עיסקה אחרת שבוצעה מול החברה.
שלום,
בטרם תתבעי אני מציע לך קודם כל לסיים את הסאגה הראשונה. רק לאחר סיום העניין תוכלי לבדוק האם יש עילה.
בהתאם לדברים שאת מתארת קיימת עילה לצורך הגשת תביעה, אך יש צורך לבדוק את מכלול הראיות כדי לבחון האם יש ברשותך את כל הדרוש לצורך הגשת תביעה והצלחה בתביעה.
לידיעתך - עילת תביעה בלבד אינה מספיקה ויש צורך בראות התומכות ומוכיחות את עילת התביעה.
לצורך כך אני ממליץ לך טרם הגשת התביעה להתייעץ עם עו"ד בתחום שיבחן את סיפור המקרה אל מול הראיות שברשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
בטרם תתבעי אני מציע לך קודם כל לסיים את הסאגה הראשונה. רק לאחר סיום העניין תוכלי לבדוק האם יש עילה.
בהתאם לדברים שאת מתארת קיימת עילה לצורך הגשת תביעה, אך יש צורך לבדוק את מכלול הראיות כדי לבחון האם יש ברשותך את כל הדרוש לצורך הגשת תביעה והצלחה בתביעה.
לידיעתך - עילת תביעה בלבד אינה מספיקה ויש צורך בראות התומכות ומוכיחות את עילת התביעה.
לצורך כך אני ממליץ לך טרם הגשת התביעה להתייעץ עם עו"ד בתחום שיבחן את סיפור המקרה אל מול הראיות שברשותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
