שלום רב,
לפני 3 שנים רכשתי מכשיר סלולרי באחת חברות התקשורת. לא הייתי אף פעם מנוי שלהם, לא פתחתי קו - רק רכשתי דרכם מכשיר סלולרי.
לפני חודש ראיתי שהמחיר של המכשיר הגיע לסכום מאוד מאוד גבוה, התקשרתי לברר ומסתבר שבמשך 3 שנים היה לי קו פקטיבי אצלהם עם מספר שאף פעם לא הכרתי. מציינת בזאת שבמשך ה3 שנים לא קיבלתי אף חשבונים לא למייל ולא לדואר שלי.
ביקשתי מהחברה שתשלח לי את החוזה שאני אראה שאכן חתמתי על קו טלפון - ולטענתם אין חוזה, כלומר החוזה לא נמצא.
גם בדקתי אם לחברה יש את הכתובת שלי או המייל או אפילו את המספר טלפון שלי - הדבר לא קיים אצלהם. הפרטים היחידים שיש להם עליי זה כרטיס אשראי ות.ז והשם המלא.
אשמח לדעת מה עליי לעשות במצב הזה.
שלום,
אני ממליץ לך לפנות לעו"ד ולקבל ייעוץ וסיוע בעניין בטרם יפתחו כנגדך תיקי הוצאה לפועל.
יש לבדוק כיצד פרטי כרטיס האשראי שלך הגיעו לרשותם. עליך להגיש תלונה במשטרה כנגד החברה על גניבת פרטי כרטיס אשראי ולפעול משפטית לצוררך השבת כל כספך (במידה ואכן חוייבת בעבר) וקבלת פיצויים בגין עוולתם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר