אינטרנט 012 (שוק סיטונאי) – רמאות מצד נציג מכירות ומסירת מידע שקרי ללקוח
כל המידע שנמצא כאן מתועד ע"י שיחות מוקלטות
רקע:
אני ביקשתי להצטרף ל 012 INTERNET ONE (חבילת שוק סיטונאי) במהירות 40 מגה, והשראתי את הפרטים שלי באתר
ביום ראשון ב 6-3 מתקשר אלי נציג מכירות ( הקלטתי את השיחה) והוא מנסה לשכנע אותי לרכוש חבילה יותר משודרגת , אבל זה לא העניין, בסוף בחרת את החבילה הרגילה של 40 מגה (ספק + תשתית – שוק סיטונאי), אחרי אימות הפרטים לתשלום, הוא שואל אותי איפה התשתית בזק או 018 ואני עונה לו שזה ב 018 ואז הוא אומר לי להמתין כדי לאתר את התשתית וכדי לקבוע התקנה ואחרי ההמתנה הוא אומר לי שצריך התקנה בתוך הבית ושאני צריך להיות בבית וקבענו שטכנאי יהיה אצלי ביום ראשון 13-3 בין השעות 8- 12 ובסוף השיחה הוא אומר לי מה תנאי העסקה/הצטרפות לשירות, והוא אומר את המילים האלה במפורש "התקנה, התקנה ללא עלות"
הבעיה:
הטכנאי שבא בין 8 -12 ביום 13-3 הוא של חברת בזק והוא לא נכנס אלי לתוך הבית כי הוא לא צריך – למרות ששאלתי את נציג המכירות ספציפית האם אני צריך להיות בבית לצורך ההתקנה והוא ענה לי כן
אני נהייתי מבולבל לצורך התקנה ולכן התקשרתי למוקד שירות לקוחות והסברתי להם שהיה טכנאי של בזק ומה עלי לעשות עכשיו כדי להתחיל להשתמש בשירות ואחרי שני מעברים בין נציגי שירות לנציגי תמיכה טכנית הבנתי שצריך להתקשר לחברת HELP PC , טלפון 5002* ולשלם להם על ההתקנה 150 שקל כדי שיחברו אותי לתשתית של 012
ושאלתי את נציגת השירות , למה אני צריך לשלם 150 כאשר הובטח לי התקנה ללא עלות
ואז היא עונה לי בגלל זה הנציגה שלפני הציעה חודשים חינם, אבל הנציגה שלפניה הציעה חודשים ראשונים חינם רק בגלל הטרטור שעברתי
ואני ביקשתי שאם אני צריך לעשות את ההתקנה הזאת דרך HELP PC שיחזירו את הכסף לחשבון הבנק או בצק, אבל הנציגה אומרת שזה לא עובד ככה, ואז אני ביקשת להתנתק, והנציגה אומרת לי להמתין ובסום אומרת שהיא יכולה להציע 3 חודשים חינם
ובכל זאת אני ביקשתי להתנתק ואמת התנתקתי מהשירות (שלא קיבלתי ממנו כלום חוץ מטרטור)
סיכום :
מבטיחים לי התקנה ללא עלות , ובסוף אני צריך לשלם 150 שקל ולקבל חודשים חינם, אני רואה פה ניסיון לרמות את הלקוח להצטרפות לשירות ואני שוקל צעדים משפטיים
האם אני יכול לתבוע אותם , ואם כן , על איזה סכום כספי מדובר.
שלום,
כן. במידה ונגרם לך עוול אתה בהחלט רשאי לתבוע.
סכום התביעה פיצוי בגין ההוצאות הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר