שלום,
לפני שבועיים גיליתי דרך חיוב האשראי שלי כי חברת 012 עדיין גובה ממני תשלום למרות שהתנתקתי לפני חצי שנה. מאחר ולא ראיתי חשבוניות מהם באימייל או דואר הופתעתי לגלות זאת. כשהתקשרתי לחברה הם הודו (זה מוקלט גם אצלי) שהאימייל שיש להם שלי לא מאוית נכון, ואין סיכוי שאני לא אייתתי אותו נכון. בנוסף, הם טוענים שאין להם תיעוד של ההתנתקות שלי ולמרות שרואים שלא היה שימוש באפילו מגהבייט אחד מסרבים להחזיר לי את כספי.
שאלתי היא כזו: האם אין חובה חוקית על ספקית תקשורת לשלוח חשבונית ללקוח שלה לכתובת נכונה? הרי אם יש להם כתובת שגויה משמע הם קיבלו את האימיילים האלו חזרה ולא עשו עם זה כלום. האם ברגע שהוכחתי שהחשבוניות לא הגיעו אלי אוכל להשתמש בכך בבית משפט?
תודה על העזרה.
שלום,
האם בעבר קיבלת מהחברה מיילים ? אם כן אז בוודאי שיש להם את הכתובת הנכונה.
לשאלתך - הכיצד חברה יכולה לדעת שהיא שולחת לכתובת הנכונה ? החברה שולחת מיילים או מכתבים לכתובת שניתנה לה.
במילים אחרות אם מעולם לא קיבלת מיילים מהחברה, אזי כנראה שמסרת כתובת (או שהם רשמו) כתובת לא נכונה.
בכל מקרה אני מציע לך לנהל עם החברה מו"מ לצורך ביטול העסקה וקבלת כספך בחזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אכן לא קיבלתי מעולם מיילים, אך זה לא ייתכן שאני לא אייתתי את כתובת המייל שלי בצורה נכונה (אני מוסר אותה בערך פעם ביום ומן הסתם יודע לאיית את השם של עצמי). מה שקרה הוא שנציג השירות לא כתב אותה נכון, אז מדוע אני צריך לשאת באחריות של הטעות שלו?
לגבי שאלתך על איך אפשר לדעת ששולחים לכתובת לא נכונה, ברגע שאימייל נשלח לכתובת לא קיימת מתקבלת הודעת שגיאה. מן הראוי שחברה שהאינטרס שלה הוא שהלקוח באמת יקבל את החשבוניות שתפתח מנגנון שמתריע על קבלת הודעה שגיאה כזו.
אני כבר מנהל עם החברה מו"מ, אני פשוט מלקט עוד ועוד ראיות כדי להבהיר להם שהכסף שייך לי ולא להם.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר