אני שוכרת רכב מחברת השכרה. היתה לי תאונה קלה עם הרכב. שילמתי את דמי ההתתפות העצמית מיד, לפי תנאי החוזה, וחיכיתי שיובהר מי אשם. אחרי כמה חודשים חברת ההשכרה אמרה לי שאני אשמה ולכן לא יוחזרו לי דמי ההשתתפות העצמית. לפני כמה ימים, התקשרו אלי מהמחלקה המשפטית של אותה חברה, וסיפרו לי שלמעשה הם החליטו שהאשמה היא משותפת לי ורכב השני. אותו רכב שני תובע אותם בבית המשפט לתביעות קטנות משום שהם לא מוכנים להחזיר לו את מלוא התשלום הדרוש לתיקון הרכב. הם ביקשו שאני אגיע להעיד. חשוב לציין: לפי תנאי החוזה שמצוי בידי, אני מבוטחת גם בצד ג׳, ואני יודעת שאני צריכה להגיע ולעזור לאותה חברת השכרה בתביעה. הבעיה היא שאני לא עודכנתי בפרטי התביעה, לא ראיתי שום מסמך, אין לי מושג באיזה סכום מדובר, ואני חוששת שהם ינצלו את ה״תמימות״ שלי להחליט שפתאום בא להם להסב את סכום התביעה על שמי. זה אולי נישמע פרנואידי - אבל כששאלתי אותם למה אני מחויבת לבוא ולהעיד אם אני את חלקי בעיסקה עשיתי - הם איימו עלי שאם לא אגיע - הם יכולים להסב את הכל על שמי......איך כדי לנהוג? האם אני יכולה לדרוש מהם לפחות את הטפסים הרלוונטיים? את כתב התביעה? אני מרגישה שאני ניכנסת ל״גוב האריות״ בלי לדעת לאן זה מתפתח. תודה
שלום,
אני מציע לך להיפגש ולהתייעץ עם עו"ד בעניינך.
לפי איך שאת מתארת את הדברים הם מתכוונים להפיל הכל עליך.
את בהחלט יכולה לדרוש לעיין בכל המסמכים.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, צרי איתי קשר לצורך קביעת פגישת ייעוץ במשרדי ואשמח לעזור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר