עד היום הייתי לקוח של חברת פלאפון לאחר בירור מצב השוק וידוע המצב וההצעות שקיבלתי מהמתחרים לנציגי השירות של פלאפון החלטתי לעבור לסלקום עם המספר שלי.....תוך כדי ביצוע העסקה לאחר שהועברה בקשה לניוד המספר שלי במחשב התקשרו משימור לקוחות בפלאפון והציעו לי עסקה הרבה יותר טובה מזו של סלקום......עכשיו האם אני יכול לבטל את העסקה בסלקום ולחזור לפלאפון בלי שום קנס.....העסקה עם סלקום נחתמה בתווך השעות 20.00-19.30
ששאלתי את הנציגה בסלקום שאצלה חתמתי על העסקה אם יש פרק זמן מסויים שניתן לבטל את העסקה....היא אמרה שלא קיים פרק זמן כזה והחל מרגע החתימה אני מחוייב ולא קיים אפילו פרק זמן של 24 שעות כדי להתחרט
תודה
חיים
לילה טוב,
כיון שמדובר בעסקה למתן שירות שהוחל עם ביצוע העסקה ניתן לבטל את העסקה אך ורק בהתאם להסכם ההתקשרות ובכפוף לדמי הביטול המפורטים בו.
צר לי !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
יש מצב שאת יודעת כמה בערך אמור להיות הקנס??זה אמור להיות חוזה סטנדרטי של המבצע סטודנטים שלהם
אני לא מוצא את החוזה...יש מצב ששכחתי אותו במרכז שירות של סלקום
תודה
חיים
בוקר טוב,
אף אם עסקינן בהסכם סטנדרטי ממליצה לפנות אל שירות הלקוחות ולדרוש העתק ממנו. הם נדרשו לעשות כן במעמד הצטרפותך או בסמוך לכך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר