שלום, רכשתי מחשב נייד של חברת 'דל' מאתר 'אמזון', המחשב נרכש בתאריך 25.11.15 והגיע כשבוע לאחר מכן. כשהגיע המחשב התחלתי בביצוע העברת הבעלות של המחשב מארה"ב לישראל, שלחתי את הטפסים הרלוונטים לאתר 'דל' ארצות הברית, ונאמר לי שהטיפול ייעשה תוך שבועיים, כשלא הגיעה תשובה מאתר 'דך ארה"ב ניגשתי לעזרה למוקד השירות של 'דל' ישראל, ומפה הבעיה מתחילה. אני בקשר כבר מעל לחצי שנה עם מוקד השירות בישראל, בוצעו עשרות רבות של שיחות ובכל שיחה הובטח שיעשו את המירב לעזרה, בהתחלה, לפיהם, נשלחו דרכם מיילים לזירוז ההעברה ובטענה שזה יקח זמן בגלל חג המולד בארה"ב, נתתי זמן ואין מענה לא מארה"ב ולא מישראל וככה חוזר חלילה עם עוד טלפונים ועוד הבטחות שהם מטפלים, אך ללא הועיל. הם טוענים שאם יש לי בעיה חמורה אז שאפנה למוקד השירות בארה"ב, אך מוקד השירות שם שולח אותי חזרה אליהם, וכל אחד בשלו ואני נמצא בין הפטיש לסדן. בנוסף אחד מאנשי השירות קיבל את הרשאתי לבצע כניסה מרחוק למחשב כדי שיוכל הוא לשלוח בשמי את הטפסים לדל ארה"ב מחדש ואולי ככה משהו יתקדם, ושוב איו מענה. בפעמים לאחר מכן ביקשתי כבר מנהל, יש לציין שזה כבר אחרי כמה עשרות שיחות והבטחות וכמה חודשים שאני נמצא "בטיפול", המנהל הטיח בי האשמות חסרות שחר ובכל זאת הבטיח לחזור אליי תוך שלוש שעות, ואני ממתין לשיחה ממנו כבר מעל לחודש וחצי. ישנן עוד עשרות שיחות שבוצעו ועוד דוגמאות על שירות גרוע מאין כמותו כגון הבטחות שיחזרו אליי אך לא חזרו. יש לציין שהנני סטודנט והמחשב הוא כלי הלימודים והעבודה העיקרי שלי ובעט תקלה לא אוכל לתקן אותו. בנוסף יש לציין שהשיחות עם נציגי השירות מוקלטות. הייתי מעוניין לדעת האם ישנה עילה במקרה שלי לפיצויים או לסוג אחר של עזרה בפאן המשפטי, ובמידה ויש כיצד אוכל להמשיך מפה הלאה ליישום של התביעה? אשמח לעזרה, בתודה, נדב רצהבי.
שלום,
באם אתה חושב שהחברה לא פעלה בהתאם לחוק או פעלה ברשלנות ובשל כך נגרם לך נזק, אתה רשאי להגיש תביעה כנגד החברה בבית המשפט.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר