לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים לא פשוטה.היתי מאושפזת מספר חודשים. באחד הימים ביקשתי מחברת פלאפון לסגור את כול הקווים שלי ולהשאיר מנוי אחד על מסלול זול של כ20 שח בחודש. מסתבר שהסנק בשל אי הכנסות עקב התאונה החזיר את התשלום ואני לא ידעתי!!! נציגי חברת פלאפון דאגו כול הזמן לחייג ולהציע לי להפעיל את הקווים אף אחד לא אמר לי שיש חלילה בעיה בתשלום. המשכתי טיפולי שיקום במסגרת של אשפוז יום ויום אחד השכנה שלי הביאה למ מכתב ובו היה רשום שלא כובד תשלום. הדואר הגיע לשכנה!!!!!!!!
למחורת כשחיגץי לפלאפון הם העבירו אותי לטחפול משפטי.סיפרתי לעורך דין מה קרה ומ20 של לחודש על 3 חודשים שלא שולמו במקום לשלם 60 שח הוא דרש פי 8! כתבתי וצירףתי אישורים לפניות לקוחות של פלאפון והם לא הגיבו בכלל.
השבוע קיבלתי מכתב שהחוב שלי 167.58 אין לי מושג איך אבל שיקחו את הכסף ויוציאו אותו על מה שאני משלמת היום....
והנציג סירב לתת לי חשבון בנק.
אני אשלם להם עוד 100 שח יותר ושיעזבו אותי לנצח!!!אשמח לקבל את חשבון הבנק שלהם ולבצע העברה בנקאית ולסגור את ההתעללות הזו. אני י6דעת שאם אני אדבר עם העורך דין שלהם זה יהיה פי 7. אני מקבלת 100 אחוז נכות לא נעשתה שום שיחה מהקו המקולל הזה !!! כלוםםם!הם התקשרו אלי כול הזמן לחבר קווים ולא אמרו לי שיש בעיה בתשלום את המכתב הם שלחו לשכנה שלי לתיבת דואר ישנה שלה ולא לבית שלי .הם עשו הכול לנפח לי תשלום ואני ביקשתי להקל עלי ולשלם פחות אז הם באו לי מאחור ו הראו לי מה זה.
אשמח לעול עזרה בעניין או רעיון ויותר מאדמח לחשבון הבנק שלהם לשים לזה סוף! שיקחו את הכסף ויעזבו אותי בשקט. אשמח לעזרתכם אין לי כוחות יותר....תודה
שלום,
פנית לעו"ד עצמאי בפורום תביעות קטנות. אין לי את מס' הטלפון של החברה. בדיוק כמוני את יכולה לפנות לחברה ולשלם להם את החוב. אינך צריכה עו"ד לשם כך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר