שלום רב, לפני כ 3 שבועות התקלקלה לי הטלוויזיה אשר הייתה עדיין באחריות מלאה, לאחר שיצרתי קשר עם החברה שאחראית על הטלוויזה נשלח אלי טכנאי בעלות של 200 שח ובידיעה שבמידה ולא יצליח לתקן את הטלוויזיה הוא יאלץ לקחת את הטל למעבדה. וכך קרה הוא נאלץ לקחת את הטלוויזיה למעבדה ונאמר שתוך שבוע היא תחזור. עבר שבוע ובאמת חזר הטכנאי עם טלוויזיה חדשה והוא אמר שלא הצליחו לתקן והביאו חדשה במקומה. כאשר הוא פתח את הטלוויזיה גילינו שהיא שבורה. נאלצנו כמובן לא לקבל את הטל והטכנאי אמר לנונשיצרו עימנו קשר. עבר שבוע נוסף ולא דיברו עימנו בכלל. בכל פעם שיצרתי קשר עימם הם התעלמו מהבקשות שלי לדבר עם אחראי או מנהל וחזרו על התשובות יצרו עימך קשר עוד היום... מה שבפועל לא קרה. השאלה שלי מה אני יכול לעשות בנידון. אנו נמצאים כבר 3שבועות ללא טלוויזיה ועם גוף אחראי שלא מטפל כאוי בנושא.
שלום,
אני ממליץ לבצע פנייה לחנות באמצעות מכתב התראה מעו"ד. במידה והמכתב לא יסייע להגיש תביעה בית המשפט לתביעות קטנות.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי נוסף בעניינך, אתה רשאי ליצור עמי קשר.
הייעוץ המשפטי, הסיוע והשירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר