שלום רב!
אני נרשמתי לקורס bi במכללת ג'ון ברייס, אני בכלל לא מגיעה מהרקע של מחשבים יש לי תואר במנהל עסקים. היה לי יום " ייעוץ" שבו אמרו לי שאני כן מתאימה לקורס וזה לא בעיה בכלל שאין לי שום רקע כי בהתחלה של הקורס יש מכינה של 4 מפגשים.
"במכינה" הביאו לנו ספרים ובחור שפשוט הקריא מאותו הספר במשך 4 מפגשים. זה נעשה בצורה הכי מזלזלת שיש וזה גם מה שרשמתי בחוות דעת שלי, באותה מידע יכולתי לקחת את הספר ולקרוא אותו בבית.
אני נתתי הזדמנות לקורס ובמבחן הראשון שלי אני ניכשלתי עוד מעט יש לי בחינה נוספת שגם שם אני לא מבינה כי החומר שמועבר בכיתה לא מתאים לאנשים שאין להם שום רקע במחשבים, פשוט עבדו עלי שילמתי להם 15,000 שח מכספי ומה אני יכולה לעשות עכשיו?
אני מבקשת עזרה
תודה רבה מראש
שלום,
אני מציע לך לפנות לעו"ד כדי שיבחן את המקרה שלך, הראיות שיש בידיך והחוזה/הסכם עליו חתמת מול החברה ויתן לך ייעוץ משפטי בעניינך.
בכל מקרה יש לפעול בהתאם להסכם עליו חתמת מול החברה, אך תחילה יש לבחון האם ההסכם הוא חוקי ועומד בתקנת הציבור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר