שלום רב,
לפני כחודש רכשתי טלפון סוללרי בשווי 3670 ש"ח אך לאחר חודש הוא התקלקל, מאחר והתקלה הייתה באחריות היצרן פניתי ליצרן ושם אמרו שאצטרך לשלם עבור השירות הזה כי הנייד לא מיבואן רשמי למרות שבקניית המוצר אמרו לי שהוא כן מיבואן רשמי, כמו כן, לאחר שהתלוננתי לחנות כמה וכמה פעמים שאני לא מוכנה לשלם עבור זה כי אמרו לי שזה כן יבואן רשמי ברכישתו, סוף החנות החליטה לשלוח את זה ליצרן בעצמם אך בפועל זה כנראה תוקן במעדה אחרת כי לאחר שבוע כשקיבלתי את הנייד הוא לא טופל כראוי וגם הייתה עליו שריטה מה שלא היה לפני כן, לאחר שטענתי שהוא לא תוקן, החנות שוב לקחה אותו וככה בערך המכשיר עבר 3 מעבדות והמתנתי כמעט חודש עד שהתייאשתי וביקשתי לבטל את העסקה או לקבל נייד חדש, כי לא ייתכן שהנייד מתקלקל לאחר חודש מיום רכישתו ו\מתקלה שהיא באחריות היצרן וזה המענה שאני מקבלת,
אז מה עלי לעשות לפנות לבית משפט או לקבל את המכשיר בחזרה? כי החנות מסרבת בתוקף להביא לי מכשיר חדש או את הכסף,. מבחינתי רכשתי מכשיר מקלקל, מכשיר שנפתח כמה וכמה פעמים ועבר כמה וכמה מעבדות וגם הוא לא באחריות היצרן כמו שנאמר לי וגם ממש לא נראה כמו מכשיר של חודש ימים לאחר שעבר כמה תיקונים, בנוסף לכך כשביקשתי לדבר עם המנהל כשהתחיל כל העניין החנות סרבה ומסרת לתת לי לדבר עם המנהל וטוענת "שאין דבר כזה",
אז מה עלי לעשות ?
שלום,
באם אינך מצליחה להגיע לפתרון מול החברה, זכותך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך ביטול עסקה או החלפת המוצר למוצר חדש וכמובן לדרוש פיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמו לך.
את מוזמנת לפנות אליי לצורך ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר