שלום,
לפני שנה בדיוק עקב פירסום מבצע זול במיוחד באחת מהרשתות קניתי שני זוגות משקפיי מולטיפוקל במקום במחיר המבצע 700 שח שילמתי קרוב ל3000 שח והיתי משוכנעת שקיבלתי משקפיים איכותיים.המוכרת גם הדגישה בפני שהעדשות איכותיות וטובות עם אחריות לשלוש שנים.
אחרי חצי שנה כבר לא יכולתי לראות מקרוב ז"א בעבודה על מחשב ובישול כבר לא הרכבתי משקפיים הגעתי לחנות חזרה והתלוננתי ואמרו לי שאין מה לעשות אני יכולה לקנות זוג נוסף למחשב. בזמן שחשבתי מה עושים ציפוי העדשות התקלף ונשלח לתיקון והוחלפו העדשות.
בפעם השנייה הגעתי והיתה מוכרת אחרה שהתפלאה שזמן קצר כל כך אחרי אני לא רואה טוב מקרוב בדקה את המשקפיים וציינה בפני שהעדשות הם העדשות הזולות ביותר והסיבה שאני לא רואה טוב זה בגלל התעלה הצרה שיש בעדשות.
מאד התרגזתי אני לתומי חשבתי שקבלתי מוצר איכותי משיחה עם מנהלת החנות ביקשתי החזר אך ורק על עדשות משקפי הראייה היא סרבה ואמרה שהם מוכנים לעשות לי משקפי ראייה חדשים עם עדשות הכי טובות אבל אני איבדתי את האמון בהם ולא מוכנה לקבל את זה.
לדעתי זה ממש היה שקר גס אם הייתי יודעת שהעדשות יהיו מהסוג הזול ביותר עם תעלה צרה למולטיפוקל לא הייתי עושה את זה העניים שלי יקרות לי מדי.
האם אני יכולה לתבוע אותם בבית משפט לתביעות קטנות?
תודה רבה
שלום,
כן בוודאי שיש עילה לתביעה כנגד החנות
כמו כן אני גם ממליץ לך להגיש תלונה כנגד החנות אצל הגורמים הרלוונטים, כדי שאחרים לא יפגעו מהחנות כמוך.
באם את מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי, את מוזמנת לפנות אליי.
השירותים המשפטיים בתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר