שלום רב,
פירסמתי הודעה בפורום, ונענתי, אך אבקש לחדד את השאלה מכיוון שרשמת שאינה ברורה.
במצב בו הצדדים החליטו בפשרה את התביעה כנגדי (אני נתבעת 3- המייצגת את חברת הביטוח). עם זאת, הנהגת הפוגעת החליטה להשאיר את התביעת צד ג' כנגדי. האם לאחר שהדחייה נדחתה כנגדי נדחתה- שלא כרצוני- עדין מקנה לי את הזכות לטעון טענות שהייתי טוענת כנגד התובעת. האם היקף הטענות שיש לי השתנו לאחר שהוסרתי מהתביעה?
בתודה
גל
שלום גל,
בטרם את/אתה שולחים הודעה, אשמח אם תקראו אותה לפני השליחה.
אני לא מבין את העברית - במצב בו הצדדים החליטו בפשרה את התביעה כנגדי. אין משפט כזה בעברית ואין הליך משפטי שכזה.
לאחר שהדחייה נדחתה כנגדי נדחתה ... ?
איתך הסליחה, אני עדיין לא מבין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום חיים, איתך הסליחה על העברית, להלן השאלה בשנית:
הייתה תביעה בה התובעת (נהגת) תבעה את קרנית, חברת הביטוח (אותי) ואת הנהגת הפוגעת (סה"כ 3 נתבעים). בהעדר רצוני הגיעו הצדדים לפשרה והחליטו להסיר אותי מכתב התביעה, דהיינו לבטל את התביעה כנגדי. עם זאת, הנהגת הנתבעת החליטה שהיא תובעת אותי תביעה צד ג' לשיפוי. מכיוון שיש לי טענות מהותיות לטעון בתביעה הראשית, האם אוכל לטעון אותם (למשל: בנוגע לתובעת) גם בכתב ההגנה שאגיש לתביעה לצד ג'?
האם אתה מכיר פסיקה מכוונת בנושא? או לחילופין- ספרות שתומכת בכך.
על פניו, ניתן להניח שאני שמח שהתביעה כנגדי הוסרה, אך יכול ואשפה יותר בתביעה צד ג' שנשארה.
מקווה שהדברים ברורים יותר,
שוב תודה רבה,
גל
שלום,
מה הכוונה שהסירו מהתביעה ? האם התביעה נמחקה נגדך או נדחתה ?
אני מציע שתיצרו איתי קשר טלפוני ואנסה לענות לכם על השאלות.
היי חיים,
בהמשך לשאלתך- התביעה כנגדי נדחתה. דהיינו, התובעים החליטו להסיר אותי מכתב התביעה.
בתודה
גל
שלום,
באם התביעה נגדך נדחתה (ולא נמחקה) לא ניתן להגיש כנגדך תביעה נוספת באותו העניין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר