שלום רב ,
ברצוני לשאול שאלה לגבי מדיניות החזרת מוצרים :
באתי למוסך מורשה רכב לטיפול שיגרתי ברכבי - 75 אלף קילומטר .
בזמן הטיפול על פי המוסך נמצאה בעיה ויש צורך להזמין חלק מחול כי אין במלאי בארץ (רדיאטור) .
לאחר נסיעה של שבוע אני רואה שאין לי שום בעיה ברכב לא נזילה ולא משהו שמעיד על בעיה כגון נורה ברכב , וברצוני לבטל את העסקה.
בעל העסק אומר שלא ניתן כי זה חלק שהוזמן עבורי מחול ( החלק עדיין לא הגיע לארץ )
האם הוא צודק? האם לא ניתן לבטל ?
מדובר במוסך מורשה
בתודה אסף
שלום,
נדמה כי אתה מערבב פה מספר עניינים לא קשורים.
1. באם אין צורך להחליף את הרכיב ברכב, אזי המוסך התרשל בכל שהזמין את הרכיב שחשב שיש בו תקלה ולכן בוודאי שאינך צריך לשלם על רשלנותו של המוסך.
2. באם הרכב אינו יכול לנסוע ללא הרכיב וחייבים להחליף אותו אז המוסך הזמין את הרכיב בעקבות הזמנה שלך. עליך לבדוק במוסכים מורשים אחרים האם מה שנאמר לך במוסך (שהרכיב נמצא רק בחו"ל הוא נכון) לי זה לא נשמע הגיוני. ואם המוסך חייב להחזיק רכיב זה בבית העסק אזי אתה רשאי לבטל את העסקה בהתאם לחוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום,
נדמה כי אתה מערבב פה מספר עניינים לא קשורים.
1. באם אין צורך להחליף את הרכיב ברכב, אזי המוסך התרשל בכל שהזמין את הרכיב שחשב שיש בו תקלה ולכן בוודאי שאינך צריך לשלם על רשלנותו של המוסך.
2. באם הרכב אינו יכול לנסוע ללא הרכיב וחייבים להחליף אותו אז המוסך הזמין את הרכיב בעקבות הזמנה שלך. עליך לבדוק במוסכים מורשים אחרים האם מה שנאמר לך במוסך (שהרכיב נמצא רק בחו"ל הוא נכון) לי זה לא נשמע הגיוני. ואם המוסך חייב להחזיק רכיב זה בבית העסק אזי אתה רשאי לבטל את העסקה בהתאם לחוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר