התקשרתי לחברה לבטל את החברות איתן ואז התבקשתי לשלם להם 3000 ש"ח שלטענתם על המוצרים שנשלחו לי חלקם מתנות וחלקם שרכשתי מהם .
והציעו לי על כך מתנה תכשיטים שנשלחו לי ולא הפסיקו לשלוח לי מתנות וכשהתקשרתי להודיע שקיבלתי כבר
ענו לי תשאירי אצלך ובאחת החבילות הייתה חשבונית על סך 3000 ש"ח מלבד ה3000 ש"ח שחויבתי כבר .
וכשהתקשרתי לשאול ענו לי שאני חויבתי על כול התכשיטים שנשלחו לי ע"ס 8500 ש"ח וכשביקשתי שאני מחזירה להם הכול אני לא רוצה ענו לי שהיא אפשר כי עבר 15 ימי עסקים בבקשה עזרו לי מה עלי לעשות
תודה.
שלום,
יש צורך לבחון את ההסכם עליו את חתומה מול החברה כדי שאוכל ליתן לך ייעוץ לגבי מה עליך לעשות בנקודה זו.
אני מציע לך לפנות לייעוץ משפטי בעניינך כדי שעו"ד יבחן את ההסכם ביניכם ויסייע לך לבטל את העסקאות בהתאם לחוק.
במידה ואת מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אין לי שום חוזה חתום אצלהם הכל טלפוני. ובקשר לתכשיטים אני לא התקשרתי להזמין הם שלחו לי מתנה ושלחו על דעת עצמם.
המשך התכתבותנו
שלום,
מס' הטלפון מופיע באתר. כמו כן את יכולה להכניס את פרטיי בגוגל ולהגיע לפרטי משרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר