שלום. רכשתי מזגן בחנות מוכרת, בחנות המוכר הסביר על המזגן בין השאר שהוא דירוג אנרגטי a כשקיבלתי לא בדקתי וסמכתי עליהם והוא הורכב כשלא הייתי בבית בפעם הראשונה שבאתי להפעילט לתדהמתי גיליתי שהמזגן בדרגת אנרגיה g -הנמוכה ביותר!!!! בנוסף כששאלתי בחנות איך נראה המזגן המוכר אמר שהוא בצבע בג. המזגן בצבע לבן עם פס שחור בכלל.... לא משנה הצבע לא אכפת לי אבל זה שהובטח לי a וקיבלתי g זה מקומם. בחנות לא ידעו מה להגיד ומה לעשות משום שהמזגן כבר הותקן. המוכר מצידו הסביר שזה מינורי ההבדל בצריכת החשמל ושזה לא נורא אני מצידי רוצה את מה שהובטח לי. מה עליי לעשות? מה אני יכולה לדרוש מהם? תודה
שלום,
אני מציע להוציא בעניין זה מכתב התראה לפני תביעה המודיע על ביטול העסקה בשל הטעייה ובמידה ומכתב התראה לא יבטל את העסקה קמה לך הזכות להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
וואי כבר כתבתי שוב לא שמתי לב לתשובה תודה. לאחר עוד ועוד שיחות שהם מבינים שאני צודקת הוצע לי 300 שח זיכוי לחנות שזה מביך ביותר לעומת ההפסד. אמרתי את זה למנהל החנות הוא כאילו לא הבין למה אני לא מסתפקת בזה ואמר שלא יכול לתת יותר ושהוא יפנה את זה למנכל החברה וששוב אמתין ויחזרו אליי. שוב לא חוזרים אליי היום ניסיתי להתקשר ולא ענו אני אובדת עצות לא יודעת מה לכתוב להם ומה לדרוש מהם ואם להגיש כבר תביעה ועס כמה...? תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר