שלום ב11.5.2016 ביצעתי רכישת כרטיס טיסה סדירה לברזיל ל4.9.2016 במסלול תל אביב-ריו,מאתר אינטרנט של אחת מחברות הנסיעות.(הכל נעשה באינטרנט ללא שיחה עם נציג).החלטתי לבטל את הטיסה,אך לאחר שכבר עברו יותר מ14יום מרגע ביצוע הרכישה.אני מבין שכבר לא אוכל לבטל תמורת קנס 100 ש"ח או 5% כפי שאומר החוק,אך האם מותר לחברת הנסיעות לחייב אותי בדמי ביטול מלאים?(100%)?.יש לציין שלפני הרכישה ולאחריה לא הוצגו בפניי בשום אופן,לא בכתב ולא בעל פה,תנאי העסקה(ביטולים,שינויים וכד').ב31.5.2016 בשיחה עם נציגת החברה היא אמרה לי שבזמן התשלום אני סימנתי שקראתי את התקנון ושם לכאורה חתמתי על הסכמה לתנאי הביטול.אלא ששם רשום שדמי הביטול על טיסות סדירות בינלאומיות(לאחר 14 יום) הם לפי התנאים של חברות התעופה השונות.מה אני יכול לעשות?העסקה בוצעה בישראל,חברה נסיעות ישראלית,והמסלול מתחיל בישראל ומסתיים בישראל(חברות תעופה זרות:אליטליה,טאם,איירפראנס)האם החברה יכולה חייב אותי בדמי ביטול מלאים?3 חודשים לפני הטיסה?יש דרך לצאת מזה יותר בזול?
תודה
שלום,
קראתי את הדברים.
כדי שאוכל לתת לך תשובה עניינית לשאלתך עליי לעיין בכל המסמכים הרלוונטים בעניינך כמו גם לשמוע את סיפור המקרה בפירוט, שכן יש משמעות לדרך שנעשתה העסקה ודברים שנאמרו, אם נאמרו.
בכל מקרה הפנייה כללית לתקנון אינה דרך להודיע ללקוח על תנאיי הביטול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר