נתק בעקבות נזק בכבל מזין מהחוץ לפנים הבית של הוט מיום ראשון עד יום חמישי בשעה 11:00 ולאחר קרוב ל 20 שיחות לא נעימות עם השרות של הוט רק עתה הוחלף הכבל תוך כ 20 דקות נפתרה הבעיה. הנזק, העצבים, הזמן ועוגמת הנפש היו אדירים. להיות ללא כל אמצעי תקשורת. האנרגיות והזמן שהשקעתי בהתנהלות מול הוט היו אדירים והעצבים ממש עשו לי לא טוב בריאותית אנו זוג מבוגר שלחצים הללו לא עשו לנו טוב. אני רוצה לתבוע אותם על אף שלזרו טלי מלשכת המנכל עם התנצלות וידברו איתי לגבי פיצוי. אני בכל מצב רוצה לעזוב אותם . מה הסיכוי שלי בתביעה ועל איזה סכום עלי לתבוע, חשבתי על המקסימום כ. 30k ש״ח.
אשמח לשמוע את דעתך?
שלום,
באם אכן הדברים התרחשו כמתואר ויש לכם ראיות להוכחת הטענות שלכם בבית המשפט אזי סיכויי התביעה טובים.
לצערי בתי המשפט לתביעות קטנות כמעט ולא נותנים פיצוי בגין עוגמת נפש בלבד ולכן בתביעתכם עליהם להתבסס על הפרות סעיפי חוק בנוסף לעוגמת הנפש שנגרמה לדוגמא - רשלנות, הפרת הסכם, הפרת חוק הגנת הצרכן והתקנות שהותקנו לפיו.
לצערי בית משפט לא יפסוק 30,000 ש"ח פיצוי על עוגמת נפש בלבד.
התקדים הקיים בעניין זה - פסק דין שחייב את חברת הוט לפצות לקוח בסך 8000 ש"ח פיצוי על עוגמת נפש בשל אי התייחסות טלפונית וזלזול בלקוחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר