7.6.2016
פורום צרכנות ותביעות קטנות
שמשון מירון
א.נ
הנדון : ביטול עיסקה
ביום 24.5.16 רכשתי באתר COUPO מצלמה אחורית+מסך במחיר 449ש"ח שישולמו בכרטיס אשראי אמריקן אקספרס
ההתקנה חינם, בחנות סלולר התקנות ברחוב לוי אשכול 1 (תחנת דלק פז)
תיאמתי התקנה עם יניב , ליום המחרת , 25.5.16 .
כאשר היגעתי לחנות שיכנע אותי בעל העסק לקנות מערכת מולטימדיה לרכב בשוווי 2500- ₪ ,כאשר הסכום ששילמתי 499 ₪ ,יקוזז ואוסיף עוד 2000 ₪ ב 10 תשלומים של 200 ₪ כ"א.
למרות הסברי שאני בן 81 שנה ונכה כך שהנסיעות שלי מועטות לרוב באיזור חולון לטיפולים ולקניות ובכל חודש אני נוסע בממוצע כ- 500-600 ק"מ. ואין לי צורך במערכת וכל מה שאני צריך זה מצלמת רוורס מאחר וקשה לי לפנות לאחור בנסיעה אחורה.
לאחר מאמצים רבים של יניב ועוד אדם שהיה במקום ,השתכנעתי והסכמתי,אך לצערי המערכת לא תיפקדה כמו שהובטח , וביום הראשון במהלך הנסיעה התחילה להבהב ולהודיע כי לא ניתן להפעיל את הפונקציות.
כמובן שחזרתי מיד למתקין והסברתי לו את הבעיה , ובנוסף שמצלמת הרוורס מראה לי לגובה במקום את המסלול בכביש , מה שהפריע לי לנסוע אחורה, כי ראית את הגג של המכוניות מאחור. בנוסף מערכת הניווט וייז שמותקנת במערכת לא תיפקדה כמו שצריך ובמהלך הנסיעה היו בה ניתוקים.
כאשר התקלות נמשכו חזרתי שוב ושוב נבדקה המערכת והטענה היתה שלא ניתן לכוון את המצלמה ושאצטרך להתרגל למה שרואים במסך.
ושוב שכנוע שהמערכת בסדר למרות שהיא לא היתה בסדר.
ביקשתי מיניב בעל העסק לבטל את העיסקה ונעניתי שזה לא ניתן ושהוא מוכן להחליף את המערכת לאחרת . בלית ברירה והיות ואני לא בקו הבריאות הסכמתי הם פרקו את המערכת והרכיבו את הרדיו המקורי שלי וזה עד שיקבלו את המערכת החדשה. שנקראת פרמייר ולדברי יניב היא יותר יקרה מהקודמת .בבירור באינטרנט מתברר ששוויה הוא בערך כ-1890 ₪ . ושוב ישבתי וחשבתי שאין לי צורך במערכת מולטימדיה כל מה שאני צריך הוא רדיו ברכב.
התקשרתי היום בבוקר ליניב וביקשתי לבטל את העסקה הוא טוען שלא ניתן לבטל את העיסקה.מזה יוצא שאצטרך לשלם על מוצר שאין לי
בעל העסק אינו מוכן לבטל עסקה,זה נאמר בביטחון רב,בנוסף יניב בעל העסק אינו משיב לטלפונים שלי.אבקש עצתכם ואם להגיש תביעה איך זה מתבצע,
חברת האשראי אמריקן אקספרס אינה מוכנה לעצור את התשלומים עד לבירור הענין.
תודה מראש
שמשון מירון
שלום,
במקרה שאתה מתאר יש צורך להגיש תביעה לצורך ביטול העסקה ולכן אני ממליץ לך לפעול בדרך זו ולהגיש תביעה בעניינך.
במידה ואתה מעוניין בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות אליי ואשמח לסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום ותודה
תבורכו בכל הפעולות שאתם עושים כדי לעזור לחסרי האונים.
בינתיים התקשר אלי הספק היום,והסכים להחליף את המוצר לחדש ,איך אומרים זה הרע במיעוטו, הסכמתי כי אין לי כוח להתעסק במשפטים. בכל מקרה תודה ואני מקווה שהכל יהיה טוב.
תודה שמשון
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר