שלום. רכשתי מזגן בחנות מוכרת, בעת הרכישה שאלתי את המוכר שאלות כמו האם יש משהו יותר טוב האם זה הכי חסכוני וכד' על הכל נענתי שזה הכי טוב והכי חסכוני ושיפורים וגימיקים הם דברים שנרכשים בנפרד כמו שבב להדלקת המזגן כשאינך בבית-לא דבר שאני צריכה רק רציתי להבין האם המזגן שאני קונה הוא באמת הכי חסכוני ויעיל שאפשר... בהכל נענתי שהוא הכי טוב ואין יותר ושלא אדאג ושהוא בדירוג a....
קיבלתי את המזגן והוא הותקן ורק לאחר כמה ימים באתי להדליק אותו בפעם הראשונה ופתאום בחוברת גיליתי לתדהמתי שהמזגו הוא בדירוג אנרגטי g (הכי פחות חסכוני) וכשכתבתי את הדגם באינטרנט ראיתי שהוא ממש לא ההכי הכי שיש. התקשרתי מיד לחנות שהעבירו אותי כמובן מאחד לשני ממנהל סניף לאזור למוכר וכו ביקשו שאמתין כמה ימים לתשובה לגבי פיצוי כי אני אכן צודקת ולאחר כמה ימים שלא חזרו אליי התקשרתי שוב ונענתי שהם מוכנים לפצות בזיכוי לחנות עס 300 שח. הייתי בשוק,ממש מעליב ומקומם כי ההפרש בין תצרוכת החשמל שקיבלתי לבין מה שביקשתי ושהובטח לחישוב של שנים יכול להגיע גם ל3500 שח שאשלם יותר לחברת חשמל... כרגע אני רוצה לגשת לתביעה קטנה לאחר שהוצעו לי ה300 שח וסירבתי בכל תוקף ושוב הובטח לי שיחזרו אליי מה ששוב לא קרה... השאלה כמה\מה עליי לתבוע מהם מבחינת החוק? תודה וסליחה על האורך.
שלום,
סכום התביעה כולל את הנזק הישיר והעקיף שלך + פיצויים על עוגמת נפש והוצאות כספיות נוספות שהיו לך.
מכיוון שאינני יודע מה הנזק הישיר ו\או העקיף שנגרם לך כמו גם הוצאותיך אינני יכול לקבוע סכום.
בכל מקרה הסכום המקסימאלי אותו אפשר לתבוע בתביעות קטנות הוא 33,500 ש"ח.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר