שלום רב,
בתחילת השנה רשמתי את שני ילדיי למסגרת צהרון, לאחר שעות בית הספר. המסלול היה מסלול מקוצר עד השעה 14:30 ולא עד 16:30. כיום הסתבר להם שהילדים היו מגיעים גם בימי חג שבהם הצהרון פעל במתכונת קייטנה. למשל, יום בחג שבועות, יום בלג בעומר וכו'. והם דורשים תשלום על כך. הם אומרים שצהרון מקוצר לא כולל חגים. אני לא ידעתי זאת, כי גם זה לא מצוין בטופס ההרשמה וגם לא הוזכרה שום מילה בנדון ע"י מנהלת הצהרון. יתרה מכך, החישוב שעשיתי בתחילת השנה לכדאיות הרישום כללה בחשבון את העבודה שבחופשות וחגים הילדים יהיו במסגרת. אחרת, לא הייתי רושמת והייתי מוצאת פתרונות אחרים. הנהלת הצהרון באה אלי בתלונות כעת ושואלים אותי, אם נראה לי הגיוני שזה יכלול חגים . אני ממש מרגישה לא בנוח עם המצב הזה ולא רוצה לקלקל את היחסים. מה לעשות? תודה מראש
שלום,
כדי לא לקלקל את היחסים כנראה שתצטרכי לשלם את כל הסכום שהגן דורש.
אתם יכולים למנות מגשר שיגשר ביניכם או להגיע עם העניין לבית המשפט ובית המשפט יפסוק בעניין.
באם את מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, את מוזמנת לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר