לפני שנה ושלושה חודשים התחברתי לחברת "גולן טלקום".
במשך רוב התקופה קיבלתי חשבונית הבייתה אך בשלב מסויים הפסקתי לקבל את החשבוניות (הבנתי את זה בדיעבד).
בשבוע שעבר שמתי לב בחיוב הויזה שהחברה גובה ממני סכום של 108 שקלים במקום 29 שהיה עד כה. כשהתקשרתי לחברה לברר את העניין נאמר לי כי החשבוניות נשלחות לאיזה יישוב שמעולם לא שמעתי את שמו אפילו וכתובתי שונתה למרות שלא אני ביצעתי את השינוי מעולם. אני מדגיש כי הייתי מקבל את החשבוניות אך בשלב מסויים הן הפסיקו להגיע, מסתבר כי איכשהו כתובתי השתנתה מהלי שאני עשיתי זאת מעולם.
גולן טלקום מסרבת להחזיר לי את הפרש הסכום שנגבה ממני בטענה שלאחר שנה הסכום עולה וכי הם הודיעו לי בשלושת החודשים שלפני עליית המחיר על אף שלא קיבלתי את החשבוניות האלה, שם היו ההתראות.
האם יש אמת בדבריי ובדרישתי לקבל את ההפרש שנלקח ממני? הרי מעולם לא שיניתי את הכתובת (מישהו נכנס לפרטיי האישיים ושינה אותם. רשלנות/חשד לפלילים?), והאם "חוסר הערנות" שלי על כך שלא קיבלתי חשבוניות מוטל עליי ועליי לשלם את הסכום.
תודה רבה והמשך יום נעים.
שלום,
קראתי את הדברים ואתה צודק בהחלט ולכן כדי לקבל את כספך בחזרה יהיה עליך להגיש תביעה בעניין זה כנגד החברה. כמובן שיהיה עליך להוכיח את כל טענותיך בעניינך בבית המשפט לרבות כל מה שתיארת כאן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר