שלום רב,
אני לקוח של חברת בזק ולקוח לשירות אינטרנט מהיר, את התשלום החודשי אני משלם כל חודש בבנק הדואר (ללא הוראת קבע וללא אשראי), הבעיה היא מדי חודש כאשר אני משלם את ניירת החוב הם מנתקים אותי ולא מחזירים עד שאני שולח את הניירת המשולמת בפקס. אבל החודש הזה בתאריך 29-4-2010 ניתקו לי את האינטרנט עבור, ובפניתי אליהם הם אמרו שיש חוק חדש בחברה שמחייב אותי לעשות הוראת קבע או הסדר אשראי ואין כל דרך אחרת להחזרת השירות, אפילו אם שילמתי את החוב בבנק הדואר כמו כל פעם. לא הסכמתי לזה וביקשתי להתנתק ואז אמרו לי שאי אפשר לפני הסדר החוב ויש עוד כנס ניתוק!! כאשר שאלתי אותה "האם החוזה שחתמתי אתכם מחייב אותי לעשות הוראת קבע או אשראי?" היא ענתה לי "בזק יכולה לשנות את החוקים שלה מתי שהיא רוצה וללא הודעה מוקדמת"
האם זה חוקי מה שהם עושים? חשוב לציין שאף פעם היה עיקוב בתשלום לתקופה שעולה על חודש, כמו כן אני לא יכול לעשות הוראת קבע או חיוב אשראי בכלל.
ועוד האם אי סיפוק השירות בגלל החוקים שלהם מחייב אותי לשלם את הכנסות (ניתוק) למרות שהם לא רוצים לקבל את כספם דרך בנק הדואר ולא רוצים לספק לי שירות??
אשמח לקבל תשובתכם.
בכבוד רב,
שלום רב,
ראשית בקש מהחברה להציג בפניך את ההוראה החדשה לפיה השתנו דרישות התשלום.
ממסמך זה ניתן יהיה להסיק האם הוא חל על ההסכם שלך ועל נסיבותיך האישיות.
איני יודעת מה הן הסיבות שבגינן אינך יכול לשלם בהוראת קבע או בכ.א. אך אין ספק שאם כך הם פני הדברים ולאור העובדה שהשינוי הינו חד-צדדי במהלך תקופת ההסכם, יש לך עילה מוצדקת לא לשלם כלל ו/או לשלם סכום בגין ביטול ההסכם מופחת.
ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ משפטי וייצוג במידת הצורך. מומלץ להגיע לייעוץ לאחר קבלת המסמך של החברה.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר