שלום, קניתי מכונת כביסה בשילוב עם מייבש, לאחר שלושה חודשים המייבש הפסיק לעבוד. לא נאמר לי שאני לא יכול להשתמש במכונה בעסק. חברת השרות שלחה טכנאי אשר לא נשאר עד לסיום עבודת המכונה וטען שהיא עובדת. פניתי ליצרן, למי שמכר את המכונה ולחברת השירות. הם טוענים שאין חבות כי השתמשתי בעסק. מי שמכר את המוצר טוען שהוא לא אחראי בכלל. האם ניתן לטעון שאחראי כי לא אמרו לי שאסור להשתמש בעסק והאם יש אחריות לא רק מכוח חוק הגנת הצרכן הואיל ומכרו לי מוצר לא טוב? תודה
שלום,
אני מציע לך בראש ובראשונה לבדוק מה קובע כתב האחריות על המכונה וההסכם עליו חתמת בעת רכישת מכונת הכביסה ולבדוק כיצד המסמכים שקיבלת עם מכונת הכביסה מתייחסים למקרה.
לא כתבת מהם הצרכים שלך בשימוש במכונת הכביסה. גם לכך יש השפעה. אם רכשת את מכונת הכביסה לבית עסק של חדר מכונות כביסה, כזה שצריך להיות שם מכונת כביסה ייעודית לכביסות רבות או שאת משתמשת במכונה כפי שמשתמשים בשימוש ביתי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר