שלום וברכה,
הזמנתי כרטיסי טיסה דרך חברת איזיגו דרך האינטרנט שלא בשעות הפעילות שלה
לאחר ביצוע ההזמנה והזנת כרטיסי האשראי נתקע עמוד ההזמנה.
קיבלתי בהודעה אישור מחברת האשראי על ביצוע העסקה אך מסוכנות הנסיעות לא קיבלתי אישור במייל כפי שאמור להיות.
התקשרתי למחרת בבוקר בשעות הפעילות וקיבלתי מענה שאין בידם לדעת אם אכן בוצע ההזמנה ויש לחכות לנציג שיחזור אלי. כמובן שנציג לא חזר וטיסה כבר אין. יש לציין שהזמנתי גם מלון ושלמתי ממיטב כספי ואין איך לבטל זאת. יש עילא לתביעה פה בגין פיצויים והחזרת הכסף של המלון והטיסה?
שלום,
בטרם תרוץ לתביעה (גם תביעה קטנה עורכת כשנה שלמה) אני מציע לך להסדיר את הנושא מול החברה וחברת האשראי.
כפי שאתה מתאר ארעה תקלה ויהיה עליך לשכנע את בית המשפט מדוע מגיע לך פיצוי למרות התקלה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אני פשוט רוצה לברר מה הזכויות שלי במקרה ובו החברה הודיעה לי שהם בדקו אצלם וההזמנה אכן לא נקלטה במערכת (ולא אמור להיות חיוב) אבל מאידך, בחברת האשראי נאמר לי שכן היה תפיסת מסגרת (רק שבית העסק לא דרש תשלום).
במקרה כזה אם אני מזמינה כרטיס טיסה מחדש ואראה אחכ חיוב כפול האם זכותי לקבל את הכסף מהם בחזרה ללא עמלת ביטול?
שלום,
פנית לעו"ד. אינני יודע ומכיר את מדיניות חברות האשראי והכללים שלהם. אני מציע לך לפנות לחברת האשראי ולשאול אותם את השאלות.
בכל מקרה באם לא בוצעה עיסקה (לא היתה העברה כספית) לא קמה לך עילה לתביעה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר