ביום ו' 1.7.16 פנינו לחברת מטבחי זיו בע"מ שבסניף בני ברק על מנת לקבל באמצעותם הצעה לרכישת מטבח בסיום הפגישה הוצע לנו לחתום על הסכם רכישה כבר בפגישה הראשונה בתמורה להנחה שתינתן לנו תוך שהובהר לנו כי חתימה סופית על תוכניות המטבח ,בחירת אביזרים ,צבעים ושינויים שנבקש תעשה בפגישה נוספת רק לאחר שמודד מטעמם ימדוד את מידות המטבח ואכן במעמד זה חתמנו על ההסכם ושילמנו מקדמה בסך 5,000 ש"ח בויזה.
לאחר חמישה ימים לקחו מידות וכעבור יומיים ביום ו' 8.7.16 בקשנו לבטל את העיסקה .הובטח לנו כי יחזרו אלינו ביום א' בבוקר בנושא זה .
כאשר ביום א' 10.7.16 לא חזרו אילינו כמובטח שלחנו (מצ"ב) לחברה באמצעות פקס' בקשה בכתב לביטול העסקה וכן ביקשנו לבטל את החיוב שעתיד היה להיגבות מחשבוננו בגין המקדמה במועד החיוב הבא באמצעות כרטיס האשראי בסך 5,000 שח.
ביום ב' 9.7.16 לאחר שיחות חוזרות ונשנות מנהלת אדמינסטרטיבית גב' הילה ענתה שהם מבקשים לקיים עימנו בירור במשרדיהם והם יודיעו לנו וכמובן שוב לא חזרו ניסינו להשיגם טלפונית מספר פעמים
כעבור יום נוסף ב 13.7.16 כיוון שלא חזרו אלי פניתי שוב אליהם ושוב הובטח שיחזרו אלי אך רק בשעות הערב חזרה אלי הילה והודיעה לי שהפגישה יכולה להתקיים רק ביום ב' 18.7.16 (5 ימים מאוחר יותר) וכאן הם כבר היו פחות שירותיים ורמזו שידרשו דמי ביטול. אמרתי שאיני מוכן לחכות עד אז ואני מוכן לשלם 500 ש"ח דמי ביטול מבלי לקיים אתם פגישה זאת כיוון שחשתי לאורך כל הדרך שהם נוקטים בסחבת על מנת שיוכלו לגבות בינתיים מחברת האשראי את מלוא סכום המקדמה ואז אני זה שארדוף אחריהם .
התשובה שקיבלתי הייתה שהם יישלחו לי למייל מכתב ובו יפרטו את התנאים שלהם לביטול העסקה. בשלב הזה החלטתי לערב אתכם בסיוע בביטול העסקה אודה על עזרתכם.
בברכה ,
משה וחנה וינגרט
טל 050-5668020
שלום משה,
קראתי את הדברים. אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך לצורך ביטול העסקה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר