שלום רב , לפני מס' חודשים קניתי אובן ושהפעלתי אותו הוא השמיע בומים ובנוסף המתכת החיצונית לא סגורה הרמתית כך שיוצא אור ממנו פניתי לחנות שקניתי הם אמרו לי להביא אותו הם יעבירו לשרות לאחר שבועיים החזירו לי אותו בבית שוב השמיע בומים החזרתי פעם שניה הם תיקנו את המתכת שלא היתה סגורה לגבי הבומים הטכנאי שהתעקשתי לדבר איתו אמר לי שהוא לא שמע שום דבר ! שהאובן היה 8 שעות בחשמל והוא תקין , בעל החנות כבר התעצבן עלי אמר לי אל תדאגי יש לך אחריות ... השארתי אותו שם פניתי ליבואן , הם אמרו לי שאם אמרו שהוא תקין אין מה לעשות ... האם אני יכולה לתבוע ואת מי את בעל החנות או את היבואן מה לעשות במצב הנ"ל אודה לך אם תדריך אותי בבכרה דינה
שלום,
באם מכרו לך מוצר חדש לא תקין והם אינם מתקנים את התקלה, קמה לך הזכות להגיש תביעה לצורך ביטול עסקה או החלפת המוצר וקבלת פיצויים בגין הנזקים ועוגמת הנפש שנגרמה לך בעניין.
הדרכה באיך להגיש כתב תביעה יקח לי מס' שעות וזה לא המקום (בכתב) להעביר את המידע. אני מניח שכל המידע הרלוונטי מצוי באינטרנט ובמידה ואת מעוניינת במידע נוסף, את מוזמנת לפנות אליי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר