שלום,
נרשמתי ללימודי פסיכומטרי ושיפור בגרויות בתיכון ת"א בתאריך 26.12.2007. אני תלמידה בוקר לשעבר, אז עלות שיפור בגרות היא 517 ש"ח ונרשמתי לשתי בגרויות. המחיר הכולל של הבגרויות והפסיכומטרי הוא 5926 ש"ח ששולמו מהפיקדון הצבאי. מנהל בית הספר אמר לי שבמידה ואחליט לא לעשות את אחד הקורסים אקבל החזר מיידי לפיקדון. כמה חודשים לאחר מכן החלטתי שאני לא עושה את הפסיכומטרי ואמרו לי לכתוב מכתב להחזר. כתבתי את המכתב והעברתי למי שצריך, אך לא נעשה עם זה שום דבר. הסניף שבו למדתי (סניף אילת) נסגר בקיץ האחרון אז הפנו אותי למזכירות הרשת. העברתי אליהם מכתב נוסף שבו אני דורשת החזר על הפסיכומטרי, ובנוסף צילום של הקבלה. עדיין לא נעשה עם זה שום דבר, ואיני יודעת מה לעשות. אני צריכה את הכסף הזה ע"מ לשלם את לימודיי האקדמאים, אך אין מענה מבית הספר.
מה ניתן לעשות??
בתודה מראש,
לילך
שלום רב,
ממליצה לך לאור הנסיבות לפנות לעו"ד לקבלת ייעות וייצוג משפטי למיצוי זכויותיך שנפגעו.
מאחר והם אינם מגיבים לפניותיך ומאחר והסניף שבו היית אמורה ללמוד נסגר יש לבחון דרכי התקשרות עימם והצגת דרישתך כאמור.
אל תוותרי !
בהצלחה 1
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר