שלום, אני מקווה, שפניתי לפורום המתאים. לפני כחצי שנה רכשתי בעשרות אלפי שקלים חומרים לשיפוץ דירה חדשה מחנות מאוד נחשבת בארץ. שם הבטיחו לי, שאין כאן שום סיכון, כיוון שכל מה שלא אשתמש בו, אוכל להחזיר. אחרי הקנייה, ראיתי שאת רוב הדברים, הם לכאורה מזמינים במיוחד, כך שלא ניתן לא להחליפם ולא להחזירם, כפי שאמו בהתחלה. חלפו חודשים, השיפוץ החל ואז הם החלו לעקב חלק מהסחורה, חלק מהדברים הם מזמינים רק עכשיו, למרות שלכאורה הוזמנו כבר, כאמור. יש להם גרסאות שונות לגבי דברים, שאין בידם לספק (חלק מהגרסאות מתועדות), הם משכנעים אותי להחליף דברים שהוזמנו בתירוצים שונים ועוד. כשהתחלתי לבוא אליהם בטענות, טענו בפניי שכבר חתמתי ואין לי מה לעשות ושהכול רשום בחוברת שניתנה לי. האם יש לי מה לעשות?
בינתיים אני תלויה בהם, גם כיוון שהוצאתי עליהם כל כך הרבה כסף ולא אוציא עכשיו עוד בחנות נוספת.
שלום,
בוודאי שיש מה לעשות. תמיד יש מה לעשות, אך כדי שאוכל לענות על שאלתך עליי לעיין בהסכם הרכישה עליו חתמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום ותודה על תשובתך. רק עוד שאלה קטנה. אם ישנן ראיות ממש לפלילים, כלומר, הם טוענים שרכשתי כיור מסוים, הוא מופיע בהזמנה, אולם היום הם הצביעו על כיור אחר, וטענו, שאותו קניתי.
רק כשחזרתי הביתה, ראיתי שבהזמנה הראשונה ישנו כיור איכותי ויקר בהרבה, זה שהזמנתי ואף שילמתי עבורו מראש, כאשר בהזמנה השנייה, הם הכניסו כיור שונה, איכותי הרבה פחות וגם אמור לעלות פחות. המחיר נשאר זהה.
ברור שהונו אותי. יש לי גם את הדו-שיח מתועד.
כיוון שאני ממתינה עדיין לרצפה מהם, כאשר גם עבורה כבר שילמתי, האם כדאי לי לעצור הכול ואז, כיוון שמדובר גם בעניין פלילי, להתחיל בתביעות, תלונות וכו' נגדם, או לקבל את שאר הדברים ורק אז לפנות לעניין הפלילי, כאשר את הכיור אשאיר שם, לצורך העניין?
אם אשאיר שם גם את הרצפה, האם בית משפט נוהג לפצות על כך או שזו בעיה שלי? כל זה כמובן מעקב אותי בהשלמת שיפוץ הדירה.
מן הסתם, בוודאי אצור אתך קשר בקרוב מאוד, אלא שהמשלוח אמור להגיע ביום ראשון הקרוב ואינני יודעת איך לנהוג.
תודה רבה ויום טוב.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר