אני הזמנתי טלווזיה ב1.8, ב2.8 התקבל אצל הספק אישור מחברת האשראי וכך התחילו להם 10 ימים.
נציגה של החברה מטעם הספק התקשרה אליי, כל זה לצורך הצעת טלוויזיה "טובה יותר" לטענתה, בתוספת 400 שקלים.
החלטתי שאין צורך ואמרתי שוב ושוב שזה לא חשוב לי ואני רוצה את מה שהזמנתי.
הדבר היחיד שאני מוכן לעשות זה לשדרג ל3 שנים אחריות כי לא צויין בהזמנה שהאחריות היא לשנה בלבד.
אותה נציגה הבינה שאני מתחיל להתרכח ואולי אסכים להחליף את הטלוויזיה מכיוון שהוספת האחריות עולה בסכום שהוא די זהה לטלוויזיה החדשה, לכן החליטה (על דעת עצמה) לשנות בהזמנה לטלוויזיה שהיא הציעה לי.
לאחר מכן אמרה שתתקשר למחרת בשביל לבדוק על האחריות ואם בסוף כן אסכים להצעתה.
עברו יומיים וקיבלתי את הטלוויזיה שהיא הציעה לי!! לא מה שהזמנתי או רציתי.
התקשרתי לעסק ואמרתי להם שהם עשו טעות. אותה נציגה הסכימה עימי שהיא ככל הנראה שינתה את ההזמנה בלי כוונה וכנראה יצא משלוח עם הטלוויזיה הלא נכונה ושאראה זאת כפיצוי!
המשכתי לטעון שאני מעוניין במה שמגיע לי ולא שום דבר אחר!!
היא אמרה שאקבל את מה שרציתי בהקדם. והתנצלה.
הגיע יום לפני סוף ה10 ימים. התקשרתי לברר מה עם המשלוח.
אמרו לי שיבדקו את זה. לאחר שחזרו אליי אמרו לי שאני צריך לשלם הובלה חדשה כי כן רציתי את הטלוויזיה הזאת ושומעים את זה בהקלטה.
אני מגיש את זה לעורך דין. אם עןד מישהו קיבל יחס כזה ועבודה בעיניים שיצור איתי קשר בדחיפות!!! פשוט לא להאמין להם...!!! יעבדו עליך ויעשו אתכם כאילו הטעות שלכם..
שלום,
מהדברים שאתה מתאר עולה שלחנות אין את הטלויזיה שרכשת או במילים אחרות, היא מפרסמת מוצרים שאין לה ובכך מטעה את הצרכן. זהו דבר חמור ביותר.
אני מציע לך להגיש תביעה כנגד החברה או לפחות להגיש תלונה כנגדה אצל הגורמים הרלוונטים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר