רציתי להתחבר לספק אינטרנט 012 בחבילת באנדל כוללת שירותי ספק ותשתיות מבוססות בזק.
לצורך ביצוע החיבור, החברה הייתה צריכה לדאוג להקמת תשתית מתאימה כולל קו בזק ונתב בביתי. הנתב נשלח על ידי החברה באמצעות שליחים והגיע תוך 3 ימים. לעומת זאת, לא הצליחו להעביר קו בזק לאחר בדיקתו של טכנאי בזק (כעבר חודש מההזמנה) ולאחר בדיקתו של טכנאי 012 (כעבר חודשיים מההזמנה).
עקב אי יכולת טכנית של החברה להקים תשתיות נדרשות לשירות שלהם, העסקה לא יצאה לפועל.
התקשרתי ל-012 והצעתי להם לקחת ממני את הנתב שקיבלתי מהם ואין בו צורך כי העסקה לא בוצע.
התשובה שקיבלתי שהחזרת הנתב הינו באחריותי ואם לא אחזיר אז יחייבו אותי על שכירות הנתב. נאמר שעל פי נהלי החברה אין להם אפשרות לאסוף את המיכשור שלהם ולכן אני (הצרכן) צריך לבזבז את הזמן ולחפש מוקדי שירות שלהם על מנת להחזיר.
------------
על מי חלה חובה להחזיר ציוד שסופק כחלק מחבילת העסקה והעסקה לא בוצעה עקב בעיה טכנית של החברה - האם הצרכן צריך להחזיר או שהחברה צריכה לדאוג לאסוף?
שלום,
אין חוק בעניין ועליך לבדוק את ההסכם ביניכם.
אני מניח שבהתאם להסכם, האחריות חלה על הצרכן.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר