שלום רב,
בתאריך 14/7 בשעה 12:05 אני ומשפחתי היינו אמורים לחזור ארצה משדה התעופה במילנו.
בשל עומסי תנועה הגענו לפתח שער הצ'ק אין בשעה 11:20, שם פגשנו נציגה מקומית שיצרה קשר טלפוני עם האחראית מריה רוזה. לתדהמתנו התבשרנו כי אין אפשרות לעלות למטוס מאחר ונציגי הביטחון סגרו את הדלפק.
ההנחיה להגיע מבעוד מועד לטיסה מובנת לי אך יחד עם זאת יש מקום להפעלת שיקול דעת אנושי בזמן אמת! טסנו עם ביתי בת העשר המתניידת בכסא גלגלים וכשאנו ניצבים בשער 45 דקות טרם המראה, "הכי בית בעולם" לא פותח דלתו.
ניסינו ליצור קשר עם שירות הלקוחות של החברה בארץ, נאלצנו להמתין למענה קרוב לשעה אך ללא הצלחה! רק לאחר שבקשנו מקרובי משפחה בארץ סיוע טלפוני הם הצליחו ליצור קשר ולהפתעתנו נאמר לנו שעלינו לרכוש שוב כרטיסים...
בזמן שהותנו בשדה, לאורך חצי יממה ביקשנו לדבר עם נציג אל על. להפתעתנו גילינו כי אין נציגות ישראלית למעט אנשי הבטחון שהגיעו בסמוך לטיסה. נציגה מטעם הבטחון הפנתה אותנו לדבר עם האחראית הגברת מריה רוזה ולהעלות בפניה את השתלשלות הארועים.
המפגש עם מריה רוזה היה מצער ומאכזב בלשון המעטה, צר לנו שהיא נושאת את דגל החברה... היא נסתה לסלף את שעת הגעתנו לשער הצ'ק אין ובכלל הדרך שבה אמרה את הדברים לא היתה מכבדת והבנו כי כלל לא הופעל שיקול דעת!
בטוח אני כי עם מעט רצון טוב ואנושיות היה ניתן לזרז את תהליך הבידוק ולאפשר טיסתנו כמתוכנן. לצערי נאלצנו להמתין בשדה 12 שעות עם ביתי המרותקת לכסא גלגלים!
מבקש החזר כספי מלא עבור הכרטיסים שנרכשו לטיסת הלילה.
בברכה, אביעד רויך
שלום אביעד,
קראתי את הדברים.
במידה ואתה מעוניין לסיוע משפטי בעניינך, אתה מוזמן לפנות למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר