שלום רב,
לפני כחודש וחצי רכשתי שני מכשירי סלולר מחברת סלקום שבמסגרתם הובטח לי לקבל שני מכשירי טאבלט, אוזניות ורמקול במתנה. כעבור שלושה שבועות הגיעה בת זוגתי (עבורה רכשתי אחד מהמכשירים) לחברת סלקום בשל תקלה במכשיר. כדרך אגב שאלה אודות העסקה וגילתה כי כל ״המתנות״ הם בעלות חודשית של 160 ש״ח בחודש למשך 36 חודשים. הגעתי למוקד השירות והחזרתי את המוצרים. לאחר שבוע התקשרתי למוקד שירות הלקוחות בכדי לוודא שלא חייבו אותי עבור האביזרים ונוכחתי לגלות שאני משלם 10 ש״ח במשך 36 חודשים על מגן מסך ומגן מכשיר. בת זוגתי הגיעה למוקד השירות כדי לברר את העניין ושם נאמר לי ״כי אין מה לעשות״. לאחר שטענה שוב ושוב שאילולא כל ההבטחות וכל ההטבות כלל לא הייתי מתקשר עם חברת סלקום נציגת השירות ואחראית המשמרת החלו לגדף אותה, לצעוק עליה ולהשפיל אותה. ביקשתי לבטל את ההתקשרות אך סלקום טענה שבשל שימוש במכשירים לא ניתן לעשות זאת. בנוסף, סלקום מסרבת לפצות אותי למרות התנהלות הנציגים שלה (הן כשרכשתי את המכשירים והן לאחר שבת זוגתי ביקשה לבטל). מה אוכל לעשות במקרה כזה?
שלום,
תוכל להגיש תביעה בעניין זה בבית המשפט לתביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר