לפני כשנה וחודש קניתי מכשיר סלולרי Samsung s6 מחברת KSP, חשוב לציין שהאחריות אינה יבואן רישמי אלא אחריות של חברת KSP.
לאחר מספר חודשים התגלתה תקלה בשקע הטעינה (טעינה מהירה לא עובדת) , המכשיר נשלח לתיקון ולאחר שבועיים וחצי חזר, לאחר קצת יותר משלושה חודשים תקלה זו חזרה על עצמה ושוב המכשיר נשלח לתיקון בפעם השניה..רק שהפעם המחכשיר חזר לאחר שבועיים וחצי עם תקלות אחרות מתיקון (חיישנן טביעת אצבע שלא עובד ועוד בעיות שונות) , לאחר יומיים מהחזרה מתיקון שלחתי שוב את המכשיר כאשר הבטיחו לי שלאחר בדיקה יחליפו לי את המכשיר לחדש.
היום התקשר אליי נציג החנות ואמר לי שהמכשיר הגיע (הישן) כמו כן הבנתי שהמכשיר שאותו רוצים לתת לי כהחלפה הינו מחודש, אז בדקתי עם המוכר את המכשיר שלי שהגיע ולא להפתעתי לא התקלות לא תוקנו - טביעת האצבע עדיין לא עובדת.
הודעתי להם שאני לא מתכוון לקבל מכשיר מחודש במקום המכשיר שלי.
חשוב לציין שמאז הרכישה המכשיר בתיקון מצטבר של חודשיים בערך.
אשמח לעזרה איך להתנהל במקרה זה מכיוון שלא מצאתי בחוק מדוייקת לכך שאפשר לתת לי מכשיר מחודש כאשר לא מצליחים לתקן את המכשיר או האם זה סביר שישלחו שוב את המכשיר לתיקון אחרי שלא הצליחו לתקן אחרי חודש בערך (המכשיר היה אצלי יומיים באמצע כאשר קיבלתי אותו תקול)
תודה,
אושרי
שלום,
כדי שאוכל לענות על שאלתך עליי לעיין בכתב האחריות בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר