שלום,
במשך תקופה ארוכה אני מקבל חשבונות טלפון גדולים מאוד, כאשר פניותיי לנציגי השירות של חברת סלולר בבקשה לנסות ולמצוא מסלול עם תנאים המתאימים לי יותר עלו בחרס. לא קיבלתי מהם שום מענה. תעריפי השיחות ששילמתי היו יקרים מאוד יחסית לתעריפים אחרים המוצעים על ידי החברה ובנוסף הם כבלו אותי בתשלום חסר פרופורציות על מודם סלולרי שלא היה לי בו צורך זמן רב.
שאלתי היא האם יש דין הנוגע למצב כזה - בו נותן שירות מנצל את כוחו מול לקוח (אציין בנוסף שאני סטודנט בן 24) ומוכר לו שירות X במחיר מופקע ביחס לסכומים אותם הוא גובה מלקוחות אחרים שלו? האם קיימת חובה על חברה, במיוחד בסדרי גודל כאלה, להציע או לפחות להענות לבקשות הצרכן לשלם מחיר סביר?
בתודה מראש
לילה טוב,
ממליצה לפנות בכתב אל שירות הלקוחות ולהעלות את טענותיך על הכתב ודרישתך למציאת תוכנית המתאימה לצרכיך.
ניתן למחות על העלות המופרזת של המודם הסוללרי.
מקווה שהחברה תשכיל להעתר לבקשתך ולמצוא תוכנית המתאימה לך.
במידה ודרישתך לא תענה יש לשקול לעבור לחברה מתחרה במועד סיום ההתחייבות או לפני בכפוף לתשלום דמי יציאה.
צר לי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר