שלום רב,
לאחר שהזמנתי חבילת נופש דרך חברת "בליק", קיבלתי ואוצ'ר למלון וכרטיסי טיסה.
שלושה ימים לפני הטיסה, קיבלתי טלפון מנציג החברה כי במלון אשר הזמנתי יש "אובר בוקינג" וכי אני מועבר למלון אחר, באותה רמה.
מאחר והזמנתי חופשה עם זוג חברים ומאחר ולא הייתי מעוניין במלון אליו הועברתי, ביקשתי לבטל את העסקה ולא ללכת למלון אליו הועברתי. לאחר שסורבתי, ביקשתי לקבל חלופות אחרות למלון, אך שוב סורבתי ונעניתי כי "אני חייב ללכת למלון אליו הועברתי" וכי איני זכאי לבטל את העסקה.
חויבתי ללכת למלון שלא הזמנתי. טענת החברה היא "אובר בוקינג". אך טענתי היא שאני רשאי לבטל את העסקה.
יתר על כן, ביום בו הועברתי למלון החדש, גיליתי כי החברה מוכרת את חבילת הנופש למלון ב-700 ש"ח פחות מהסכום אותו שילמתי, דרשתי זיכוי בעבור ההפרש ונעניתי כי "לאחר בירור עם הספק, שווי המלון שהזמנתי ושווי המלון שאליו הועברתי שווה" ולכן איני זכאי לזיכוי.
לאורך כל ההתקשרות, החברה "שמה עליי פס" ונציגי החברה אמרו כי "אין להם איך לעזור לי".
ברצוני להתייעץ כיצד עליי לפעול נגד החברה והאם בכלל כדאי לי.
תודה וגמר חתימה טובה,
יגל
שלום,
קראתי את הדברים. אתה מוזמן ליצור עמי קשר לצורך קביעת פגישת ייעוץ בעניינך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר