שלום
קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים מחשב של hp
במחיר של 3,500₪ כשהגעתי הביתה הפעלתי אותו וראיתי שזה לא בדיוק מה שהמוכר אמר וגם המחשב היה פגום הוא יתחמם ברמה שהוא רותח ונתקע לי וכל פעוולה צריך לכבות ,בקיצור לקחתי אותו לטכנאי הוא אמר שיש למחשב בעיה,הדלקתי אותו פעם אחת כשראיתי שהוא לא טוב אז פשוט סגרתי ולא ישתמשתי,בקיצור חזרתי לחנות לאחר שבוע בגלל החגים המוכר אמר לי שלא ניתן להחליף או לבטל עסקה ,הוא אמר לי על המזל שלך יצא לך מחשב כזה אין מה לעשות תפני לhp ומה שהם יגידו קדוש אם הם יגידו שהמחשב טוב אז הוא טוב בקיצור היה בלאגן וכבר משכו לי מהחשבון 550₪ אמרתי למנהל שם אני קניתי ממך לא מhp אז אני מצפה שתחליפו לי ואתם צריכים להתנהל מול hp המוכר ניסה להתקשר ואף אחד לא עונה בקיצור זה היה משפיל הרגשתי שעבדו עליי והמוכר שיקר לי בפנים ,אם אפשר בבקשה תשובה של איש מקצוע ,מה אני יכולה לעשות ואם אני תובעת אותם האם המשפט לטובתי, האם זה חוקי ההתנערות שלהם?
תודה מראש לעונים
שלום,
בהתאם למה שאת מתארת יש לך עילה לתביעה כיוון שמכרו לך מחשב תקול.
אני מציע לך בעניין זה להגיש תביעה כנגד החנות בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך ביטול עסקה, השבה כספית ותשלום פיצויים.
באם את מעוניינת בייעוץ וסיוע משפטי בעניינך, אנא פני למשרדי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר