היי, ב27.7 הגעתי לסניף ת"א בעקבות פרסום שלהם לתוספות 1,200 ₪ עבור 50 יח' שיער.. בסניף אמרו לי שאני צריכה יותר מ50 יח' וסיכמו איתי על 125 יח'.. רשמתי להם צ'יקים על סך 7 אלף שכללו צבע לשיער שלי הטבעי 125 יח' תוספות שיער שמפו מרכך ומסיכה. נאמר לי בפרוש שהשיער טבעי ואין לי מה לדאוג שאני יכולה לעשות פאנים צבע או בייביליס חופשי ושאפשר לעשות עליו הכל. כעבור חודש וחצי החלטתי לחזור לגוונים והלכתי למספרה מאותו רגע השיער נהייה קש. נהיו לי קשרים מטורפים נשירות ושבירת שיער וכל בוקר זה סבל לסדר אותו.. הגעתי לסניף אמרתי להם שהשיער זה שיער מעורבב ולא טבעי כמו שציינו ולפי ידיעתי על שיער טבעי אפשר לעשות כל דבר והשיער הזה פשוט נהייה קש..בנוסף שיש לי רק 70 יח' שיער במקום 125 יח' ביקשתי שדבר ראשון יורידו לי את התוספות הם אמרו לי על פירוק אני צריכה לשלם 2,000 ₪ ושאם רציתי לעשות תוספות הייתי צריכה לבוא אליהם ולא ללכת למספרה.. זה ממש מגוחך קראתי את התעודת אחריות ובאמת רשום שבנוגע לצבע וכאלה צריך לעשות רק אצלם.. אבל מנגד הם אמרו לי שהשיער 100% טבעי והוא לא . ושמו לי פחות יחידות בשיער ממה ששילמתי להם.. בלי קשר כשהגעתי לסניף הם התייחסו אליי ממש לא יפה ברגע שאמרתי להם שאני לא מרוצה המנהל הסתגר במשרד ומנגד הסגן ניסה להוציא ממני כסף.. כשביקשתי שיוציא לי קבלה עבור הטיפול שעשיתי הוא שלח אותי לדבר עם שירות לקוחות במקום להוציא מהמחשב.. הם ציחקקו ביניהם ולא היה אכפת להם שאני לקוחה מאוכזבת.. האם ניתן לתבוע? ועוד שאלה..שילמתי להם בצ'יקים האם אני יכולה לעצור את התשלומים בבנק למרות שזה לא היה רשום למוטב בלבד לעצור עד לבירור? זה כביל?
שלום,
בהתאם לדברים שאת מתארת בהחלט יש לך עילה לתביעה שהרי מכרו לך מוצר שונה מהמוסכם ובכמות קטנה יותר, אך זכרי כי עליך להוכיח את טענותיך.
לעניין הצ'קים בהתאם לחוק אסור לך לבטל את הצ'קים כיוון שקיבלת מוצר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר